Mini intervju

Zvijezda ‘Dnevnika velikog Perice‘ o životu na relaciji Hercegovina - Zagreb: ‘Odluku sam donio sa suprugom Jelenom‘

Domaćoj publici se predstavio izvrsnim nastupima u ‘A strani‘, a osvojio ih je do kraja kao legendarni Ivo Robić u ‘Dnevniku velikog Perice‘, no ovaj mladi pjevač priprema još iznenađenja.

Pjevač Stjepan Lach (27), po struci profesor geografije, publiku je osvojio nastupima u glazbenoj emisiji ‘A strana’, a nedavno je privukao pažnju i u serijalu ‘Dnevnik velikog Perice’, gdje se pojavio kao legendarni Ivo Robić, pobjednik prvog Zagrebačkog festivala. Možda glazbenik rodom iz Turnašice pokraj Pitomače na istom festivalu pobijedi i u stvarnom životu, jer će 9. svibnja ondje debitirati s pjesmom Zorana Mišolongina ‘Ja nisam taj’, uz direktni prijenos na HRT-u.

Kakva su vam očekivanja?

- Prije svega očekujem dobru atmosferu i dobar nastup. Bilo bi lijepo osvojiti neku nagradu kao priznanje za kvalitetan rad, ali time se ne opterećujem.

Čitajte i: ‘Dnevnik velikog Perice‘ oduševio je sve! Istražili smo postoji li mogućnost snimanja druge sezone serije

Je li komplicirano karijeru graditi u Zagrebu, a živjeti u Hercegovini, odakle je vaša supruga?

- Nije. Odluku sam donio zajedno sa suprugom Jelenom koja je rodom iz Ljubuškog, a sve ostalo je stvar dobre organizacije. Kad god se ukaže potreba, putujem u Zagreb, a u cijeloj situaciji je dobro to što smo svi naučili funkcionirati online pa se mnogo toga može odraditi od kuće.

Glumili ste u ‘Dnevniku velikog Perice’, mjuziklima ‘Mamma Mia’ i ‘Jalta, Jalta’ te ‘Gospodi Glembajevima’ na Dubrovačkim ljetnim igrama... Planirate li se i dalje razvijati u tom smjeru?

- Pjevanje je moja najveća ljubav, ali me to nikako ne ograničava. Dapače, gluma mi je vrlo privlačna i volio bih se okušati u još mnogo novih uloga.

Linker
24. travanj 2024 11:09