obiteljske značajke

Božićna čestitka o kojoj se priča: Mnogi su na fotografiji malene Lilibet i Archieja primijetili dva preslatka detalja

Harry i Meghan prvi su put u punom svjetlu prikazali svog sina i kćer s kojima su se fotografirali ovoga ljeta u njihovom domu u Kaliforniji.

Svake godine fanovi britanske kraljevske obitelji željno iščekuju da njezini članovi objave prigodnu božićnu čestitku. Sada kada princ Harry više ne živi s njima i kada se sa suprugom Meghan i njihovo dvoje djece - Archiejem i Lilibet više ne pojavljuje toliko u javnosti, uzbuđenje je zbog svega što se o njima pojavi, još veće.

Portret sretne obitelji snimljen je ovoga ljeta u domu Meghan Markle i princa Harryja u Santa Barbari u Kaliforniji. Ova simpatična fotografija rijedak je uvid u njihovog dvogodišnjeg sina i šestomjesečnu kćerkicu koju su dobili u lipnju ove godine.

Mnogi fanovi vrlo iznenađeni i oduševljeni Archiejevom prekrasnom crvenom kosom koja je ista kao tatina, dok su u isto vrijeme uočili vrlo poznatu osobinu na malenoj Lilibet. Na Twitteru su tako ostavili komentare poput "Pogledajte Archieja! Divan je! Izgleda da će i Lilibet imati crvenu kosu. Prekrasna je".

Čitajte i: Prvi put pokazali mezimicu: Meghan i Harry oduševili božićnom fotografijom sa svojih dvoje mališana!

Neki su također primijetili da Lilibetin nos podsjeća na nos njezine mame Meghan.

Sve je snimio fotograf Alexi Lubomirski, a Sussexi su uz fotografiju su priložili i poruku.

"Sretni praznici. Ove godine, 2021., poželjeli smo dobrodošlicu našoj kćeri Lilibet na svijet. Archie nas je napravio mamom i tatom, a Lili je od nas napravila obitelj. Želimo vam sretne blagdane i uspješnu Novu godinu, od naše do vaše obitelji! Kao i uvijek, Harry, Meghan, Archie i Lili", poručili su javnosti Meghan i Harry.

Iako su ih do sada vješto skrivali, Sussexi su svoje mališane sada ponosno pokazali javnosti. Da je njihov dvogodišnji sinčić Archie dobio sestricu ponosni roditelji objavili su dva dana nakon dolaska na svijet malene Lilibet, koja je ime dobila po obiteljskom nadimku njezine prabake kraljice Elizabete II.

Linker
16. travanj 2024 19:53