Novi detalji

Britanski tabloid želi uništiti Meghan: Za pismo koje je slala ocu, kažu, imala je pomoć iz palače

Sudska bitka između magazina Mail on Sunday i Meghan Markle još uvijek traje, a čini se da neće biti tako skoro gotova. Naime, u javnost su došli novi detalji oko spornog pisma kojeg je vojvotkinja napisala ocu nakon vjenčanja za princa Harryja.

Otkako je Meghan Markle ušla u kraljevsku obitelj, britanski tabloidi prema njoj nisu imali milosti. Kritizirali su i raščlanjivali svaki njezin potez, stajling, osobnost, pozadinu i prošlost, a sve s ciljem da bi izazvali šok u društvu i prikazali je nedostojnom titule vojvotkinje.

Želi sakriti njihov identitet: Meghan Markle brani prijateljice pa otkrila i više nego je htjela

Išli su čak toliko daleko pa su objavili pismo koje je 2018. Markle poslala svom ocu Thomasu u kojem mu je zamjerila njegove javne istupe protiv nje. Britanski magazin Mail on Sunday objavio je to pismo u cijelosti, nakon čega ga je vojvotkinja od Sussexa tužila, a sudska parnica još uvijek nije gotova.

image
Thomas Markle dao je medijima privatne obiteljske fotografije kada se Meghan udala za princa Harryja.
IMP FEATURES/IMP FEATURES/PROFIMEDIA

Umjesto da kćeri da podršku, Thomas Markle prodavao je paparazzima vlastite fotografije, s njima dogovarao "slučajno" snimanje na ulici i odavao obiteljske informacije u javnost.

Navodno je imala pomoć iz palače

Londonski visoki sud u svibnju 2020. odbacio je njezine optužbe protiv tabloida, a sada su na vidjelo izašli novi detalji koji bi mogli dodatno zakomplicirati situaciju. Naime, Mail od Sunday tvrdi da ima dokaze kako Markle nije sama napisala cijelo pismo, već da je imala pomoć stručnjaka iz Kensingtonske palače.

Kakav užas! Objavljene dosad tajne poruke koje su Meghan Markle i princ Harry slali njezinom ocu

S druge strane, odvjetnici vojvotkinje kažu da je Markle sama napisala pismo i to tri mjeseca nakon njezinog vjenčanja za princa Harryja.

image
Princ Harry i Meghan Markle.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ona i njezin suprug su prije vjenčanja na sve načine pokušavali doći do Thomasa, no on se nije javljao te se naposljetku nije pojavio na slavlju vlastite kćeri.

Markle je navodno zapisivala bilješke u mobitel, a onda je sve prepisala i uobličila u pismo koje je poslala ocu. Ona i njezin otuđeni otac trebali bi se suočiti na Visokom sudu za godinu dana ako parnica potraje i dalje. Suđenje je trebalo započeti 11. siječnja, no bivša glumica je podnijela zahtjev za odgodu od devet mjeseci i to iz povjerljivog razloga. Thomas je obećao da će doći u London kako bi svjedočio protiv kćeri, a sada kaže da bi to htio što prije obaviti jer je lošeg zdravlja i može svakog trenutka umrijeti.

Linker
19. travanj 2024 12:57