PREKINULI SU ŠUTNJU

Charlene snimljena bez vjenčanog prstena, ona i Albert konačno se oglasili oko priča o razvodu

Francuski časopis Royauté prvi je objavio da se princ i princeza razvode, a zatim su glasinu prenijele brojne tračerske stranice. Kraljevski par sada se odlučio oglasiti o cijeloj situaciji.

Nakon što je protekle dvije godine izbivala iz Monaca radi liječenja u Južnoj Africi i Švicarskoj, princeza Charlene ponovno punom parom obnaša kraljevske dužnosti i javne nastupe. Iako se činilo kako se princeza osjeća bolje nego ikad, u stranim se medijima počelo naveliko šuškati kako je njezina razdvojenost od princa Alberta uzrokovala krah njihovog 12 godina dugog braka. Pogotovo kada je ovih dana u Milanu snimljena bez vjenčanog i zaručničkog prstena.

image

Kraljevski par s djecom Gabrielom i Jacquesom

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Časopis Royauté prvi je objavio da se princ i princeza razvode, a zatim su glasinu prenijele brojne tračerske stranice. Kraljevski par odlučio se oglasiti o cijeloj situaciji te su putem Ured za tisak palače priopćili kako demantiraju nagađanja.

"Želio bih službeno demantirati zlonamjerne glasine koje širi francuski časopis Royauté. Molimo zanemarite ovaj članak koji je potpuno neutemeljen", poručio je glasnogovornik obitelji.

image

Na dodjeli nagrada Princess Grace u New Yorku

GUERIN CHARLES/ABACA/SHUTTERSTOCK

Podsjećamo, Albert je olimpijsku plivačicu Charlene upoznao na na sportskom događaju 2007. godine, a par je 2010. objavio zaruke. Vjenčali su se u srpnju 2011., a 2014. su dobili blizance, princa nasljednika Jacquesa i princezu Gabriellu. Princ ima i dvoje vanbračne djece s dvije različite partnerice, kći Jazmin Grace Grimaldi te sina Alexandrea Grimaldi-Costea.

Linker
23. travanj 2024 07:50