seksi ukor

Čitač s usana otkrio što je Kate rekla Williamu prije udarca po guzi: ‘Prestani ignorirati!‘

Snimka tapšanja postala je hit na društvenim mrežama, a mnogi su primijetili da je princeza pokušala uhvatiti Williamovu ruku, no on ju je izmaknuo.

"Kraljevsko šlatanje" glavna je vijest u Velikoj Britaniji, a britanski mediji posvetili su se otkrivanju zašto je Kate Middleton potapšala supruga Williama po stražnjici na crvenom tepihu dodjele nagrada BAFTA.

Snimka tapšanja postala je hit na društvenim mrežama, a mnogi su primijetili da je princeza pokušala uhvatiti Williamovu ruku, no on ju je izmaknuo.

Čitač s usana Jeremy Freeman otkrio je što su njih dvoje govorili prije tapšanja te je uvjeren da ono što izgleda kao nježna gesta zapravo to nije. Naime, na početku snimke nešto je privuklo Kateinu pažnju zbog čega je okrenula glavu. William s druge strane nije reagirao te je nastavio gledati ispred sebe. Kad je to primijetila Kate ga je, prema riječima čitača s usana, pitala: "Kako ti je to promaknulo?".

image

Čitač s usana misli da je tapšanje po stražnjici bilo oblik ‘seksi ukora‘

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Što", navodno je uzvratio William. "Prestani ignorirati", uzvratila mu je Kate, no nije jasno što bi trebao prestati ignorirati. Nije bilo jasno ni Williamu.

"Ignorirati koga?", pitao ju je, a umjesto odgovora dobio je tapšanje po stražnjici. Freeman vjeruje da je tapšanje po stražnjici bio oblik "seksi ukora".

image

Kate je pokušala uhvatiti supruga za ruku, no on to nije shvatio

CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj Judi Dench britanskim je medijima rekla: "Dok su prolazili pored okupljenih, Kate kao da se osvrće kako bi sa smiješkom primila pohvalni komentar. Potom je gurnula desnu ruku prema Williamovoj kao da želi da se prime za ruke. William se nagnuo kao da očekuje neko šaputanje te je podignuo ruku. Kate ga je ‘nagradila‘ tapšanjem po stražnjici."

Linker
19. travanj 2024 08:00