BOLJE ZA NJIH

Guru kojeg obožavaju holivudske zvijezde savjetovao je Meghan i princu Harryju da - šute

Guru Deepak Chopra, čije riječi utječu na odluke Oprah Winfrey i Gwyneth Paltrow, savjetovao je paru da prestanu pričati o kraljevskoj obitelji, da se ne svađaju i ne odgovaraju na provokacije.

Dosad se vjerovalo kako Meghan i Harry odluke o tome na koji će način komunicirati s kraljevskom obitelji donose sami. Međutim, pokazalo se da imaju moćnog savjetnika u sjeni, Deepaka Chopru, jednog od najpoznatijih indijsko-američkih praktičara alternativne medicine s impresivnih 2,8 milijuna pratitelja na Instagramu. Nakon što je Buckinghamska palača objavila da će princ Harry nazočiti očevoj krunidbi, ali bez svoje obitelji, britanski novinar i urednik Richard Eden zamolio je Chopru za komentar.

"Sussexi se bore s raskolom u kraljevskoj obitelji no bez obzira na situaciju, rekao sam im da šute i ne komentiraju jer će samo pogoršati situaciju", rekao je guru." Autor devedesetak knjiga o duhovnosti čije riječi njegova sljedba, među kojima su Oprah Winfrey i Gwyneth Paltrow, doživljava vrlo ozbiljno, dodao je: "Nadam se da će sve to prebroditi. Mislim da je oko njih previše drame - ljudi bi trebali gledati svoja posla. Moj im je savjet da sve ignoriraju”, izjavio je 76-godišnji spisatelj koji je gostovao u Meghaninom podcastu za Spotify. Uz to, nalazio se među odabranim uzvanicima koje je vojvotkinja od Sussexa 2021. pozvala na proslavu svog 40. rođendana, a odazvao se i molbi da podrži njezinu inicijativu "Compassion In Action" kojom želi potaknuti žene u Americi da se vrate na svoja radna mjesta poslije pandemije, piše Daily Mail.

Deepak Chopra proslavio se po svojim smjernicama o meditaciji i jogi, a pridržava ih se i Meghan Markle. "Svako jutro provodim dva sata vježbajući jogu, a potom meditiram. Isto ponovim prije spavanja. Nisam osoba koja sebe shvaća previše ozbiljno, tako me ne doživljavaju ni moja supruga ni djeca", zaključio je spisatelj u šali.

Linker
25. travanj 2024 12:00