Profimedia
Prvi izlazak

Harry i Meghan uživali na dejtu: Proslava dobro odrađenog ‘posla‘ u Londonu

Poslije ekspresnog povratka kući nakon povijesnog dana u domovini, par je odahnuo što su se riješili stresne situacije i u to ime nazdravili u sushi baru slavnog chefa.

Poslije ekspresnog povratka kući nakon povijesnog dana u domovini, par je odahnuo što su se riješili stresne situacije i u to ime nazdravili u sushi baru slavnog chefa.

Nakon užurbane i stresne krunidbene situacije, Harry i Meghan kao da su odahnuli jer se sve, polako, vraća u normalu. Njihov prvi izlazak u sushi restoran u Montecitu, poslije povijesnog događaja u Londonu kojem je princ Harry posvetio tek nešto malo više od jednog dana, pokazuje da uživaju što su svima znan događaj, koliko god bio važan kraljevskoj obitelji, napokon skinuli s vrata. Meghan je za izlazak odabrala jednostavno krojenu mini haljinu boje zemlje - u isto vrijeme profinjenu i provokativnu, a obula Hermesove natikače, model Oran. Harry je izveo suprugu u elegantan Sushi Bar Montecito s jednom Michelinovom zvjezdicom gdje mogu, ako žele, uživati u degustacijskom nizu od čak sedamnaest slijedova.

image

Prvi izlazak bez djece, nakon krunidbe

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Restoran vodi 25-godišnji chef Phillip Frankland Lee: karijeru je započeo kao 18-godišnji perač suđa, titulom sous-chefa okitio se sa samo21, dok je chef kuhinje postao kao 24-godišnjak, piše Daily Mail. Nedavno je svoj otvorio vlastiti sushi bar u kojem se okupljaju slavni stanovnici Montecita, među njima i vojvode od Sussexa.

Bio je to njihov prvi izlazak bez djece nakon krunidbe Charlesa III. Bračni par bio je jako dobro raspoložen: Harry je s primjetnim osmijehom pridržao supruzi vrata, a onda je spretno "kliznuo" unutra za njom. Vjeruje se da su ondje, uz lagane zalogaje, proslavili dobro obavljen zadatak u Londonu. Princ je odradio je što trebao, ostao točno koliko je morao, a pritom je jasno svojoj obitelji dao na znanje što mu je prioritet - proslava četvrtog rođendana svog sina Archieja. Kraljevsku obitelj pustio je slaviti povijesni dan, a on je nakon ceremonijalnog dijela pobjegao na aerodrom i vratio se obitelji.

image

Bračni par ima razlog za slavlje

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 14:49