poželjela sreću

Kate Middleton otkrila zašto će se buditi u gluho doba noći

Igraju na Svjetskom prvenstvu u Novom Zelandu, a svoju ulogu pokroviteljice princeza od Walesa doživljava vrlo ozbiljno, gledat će svaku utakmicu.

Poetičan naziv ženske engleske ragbi reprezentacije Crvene ruže mnoge bi zavarao jer su djevojke na terenu sve samo ne nježne i lepršave poput latica omiljenog cvijeta. Prošlog vikenda zaputile su se na Svjetsko prvenstvo u Novom Zelandu, a sreću im je poželjela pokroviteljica, Catherine, princeza od Walesa.

Otkako su njezinom šogoru, princu Harryju, uz vojna, oduzeta i sportska pokroviteljstva, Kate je od njega preuzela patronat nad engleskom rugby ligom. Uoči polaska njenih Ruža na drugi kraj svijeta, uputila im je motivacijsku video poruku i poželjela im da pokal svjetskih prvakinja "vrate kući".

Bodreći djevojke, odjenula je sako u znakovitoj, crvenoj u boji, a na rever je pričvrstila broš u obliku ruže, piše People, a obvezala se i da će unatoč vremenskoj razlici, pratiti njihove utakmice u gluho doba noći.

"Htjela sam odvojiti trenutak kako bih Crvenim ružama poželjela puno sreće na Svjetskom prvenstvu u ragbiju na Novom Zelandu. Bilo mi je tako zabavno sa svima vama u Twickenhamu ranije ove godine”, među ostalim je rekla.

image

Princeza u akciji na terenu.

DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ciljala je na zabavnu epizodu tijekom svog prošlogodišnjeg posjeta treningu muške rugby reprezentacije (princeza je i njihova pokroviteljica). Pojavila se u trenirci i zamolila igrače da joj pokažu nekoliko poteza s ušiljenom, ne baš laganom rugby loptom: teže i do 440 grama.

Pokazali su joj ‘igru postrojavanja‘, situaciju kad suigrači dižu u zrak člana momčadi kako bi uhvatio vrlo brzu loptu koja je bila u outu. Kate je vješto odradila što je trebalo i osvojila srca sportaša. Pokazala je da i njen izgled vara: nježna je i graciozna, ali ne i na rugby terenu.

Linker
24. travanj 2024 12:56