NEPOSREDNA

Kraljica Letizia zaradila simpatije zbog "muke" s preteškim peharom

Španjolski kraljevski par bio je domaćin svečanosti na kojima su uručene godišnje nagrade najboljim sportašima u Madridu.

Španjolska kraljica Letizia jedna je od najpopularnijih i najomiljenijih javnih osoba u svojoj domovini, što je jedan od glavnih razloga zašto je kraljevski protokol bez nje Španjolcima gotovo nezamisliv. Na tradicionalnoj dodjeli nagrada najboljim španjolskim sportašima, koja je održana u Madridu, Letizia se ponovno našla u središtu pozornosti, posebno dok je muku mučila s premještanjem i podizanjem velikih i teških pehara koje su ona i njen suprug, španjolski kralj Felipe VI. uručili dobitnicima.

Kako god, kraljica se i u toj komplikaciji brzo snašla i zaradila dodatne simpatije javnosti, baš kao i zbog svog savršenog modnog odabira - prljavo bijele lepršave košulje Caroline Herrere u kombinaciji s Boss kožnim hlačama boje vina. Sve je zaokružila parom Magrit cipelama čije modele rado nosi.

image

Još uvijek se zaljubljeno pogledavaju

JESUS BRIONES/GTRES/SHUTTERSTOCK

Sudeći po pogledima punim ljubavi koje joj je upućivao njezin suprug, kralj Felipe VI., njihova ljubav cvate i nakon dvadeset godina braka. Vjenčali su se 22. svibnja 2004. u madridskoj katedrali Almudena i bilo je to prvo kraljevsko vjenčanje u povijesti te izvanredne građevine. Njihov brak do lani je bio lišen skandala, sve dok bivši šogor kraljice Letizije, Jamie Del Burgo nije izjavio da je s Letizijom bio u vezi i to prije no što je oženio njezinu mlađu sestru Telmu.

image

Kraljica Letizia je zaradila simpatije no na kraju je uspjela podići velebni pehar

JESUS BRIONES/GTRES/SHUTTERSTOCK

To vjerojatno ne bi bio nikakav problem, da sredovječni poduzetnik koji trenutačno živi u Londonu nije ustvrdio kako je njihova romansa trajala i nakon svadbe Letizije i Filipa 2004. godine. No, kako je kraljevska palača njegove riječi odbila komentirati, a Del Burgo se otada više nije oglasio, nego je čak i obrisao svoje profile na društvenim mrežama, sve je vrlo brzo palo u zaborav. A Letizia i Felipe koji su u braku podigli dvije kćeri, infantkinju Sophiju i princezu Leonor, rijetko kad su djelovali sretnije nego posljednjih tjedana i mjeseci.

image

Supružnici u svibnju slave 20. godišnjicu braka

JESUS BRIONES/GTRES/SHUTTERSTOCK
Linker
06. travanj 2024 13:40