Princ Harry i Meghan Markle

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
RADE PUNOM PAROM

Meghan i Harry pripremaju nove televizijske serijale, a tematika je iznenadila mnoge

Archewell Productions, medijska tvrtka obitelji Sussex, odnosno princa Harryja i Meghan Markle sprema nove projekte. Doznalo se kako je jedna posvećena kulinarstvu, vrtlarstvu, zabavi i prijateljstvu, a druga jednom od najpopularnijih sportova u Velikoj Britaniji - polu.

Archewell Productions, medijska tvrtka obitelji Sussex, odnosno princa Harryja i Meghan Markle sprema nove projekte. Doznalo se kako je jedna posvećena kulinarstvu, vrtlarstvu, zabavi i prijateljstvu, a druga jednom od najpopularnijih sportova u Velikoj Britaniji - polu.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno imaju dvije nove serije u nastajanju na Netflixu, a na streaming div bi trebale stići tek sljedeće godine. Naime, princ Harry i Meghan Markle, u rujnu 2020. godine potpisali su izdašan ugovor na pet godina. Ugovor je bila idealna prilika za njihovu tranziciju s kraljevskih dužnosti i pružila im je priliku da se fokusiraju na razvoj televizijskih programa i filmova.

U prvoj seriji koja je lifestyle karaktera, Meghan će se fokusirati na radosti kuhanja, vrtlarstva, zabave i prijateljstva, piše Deadline . Voditeljica showa bit će Leah Hariton, producentica poznatog kulinarskog showa Selena + Chef, a redatelj Michael Steed, producent američke televizijske emisije "My Next Guest Needs No Introduction". Meghan i Chanel Pysnik bit će izvršni producenti za Archewell Productions, medijsku tvrtku obitelji Sussex.

image

Prince Harry, Vojvoda od Sussexa i Meghan Markle, Vojvotkinja od Sussexa

SHUTTERSTOCK

Druga serija, imat će potpuno drugačiju tematiku. Cijeli serijal bit će primarno snimljen na otvorenom polo prvenstvu SAD-a u Wellingtonu na Floridi, a gledateljima će omogućiti dosad neviđen pristup svijetu profesionalnog pola. A serija će pokušati dočarati upornost i strast koju taj sport izaziva kod igrača i gledatelja te na sve ono što je potrebno za natjecanje na najvišoj razini. Miloš Balać, koji je radio na filmu "Welcome to Wrexham" Ryana Reynoldsa i Roba McElhenneyja, bit će voditelj produkcije. Obje neimenovane emisije su u ranoj fazi produkcije, navodi Deadline.

Prije kraljevskog vjenčanja za princa Harryja, Meghan je vodila "The Tig", lifestyle blog koji je stvorila 2014. Kuhanje je bila dugogodišnja ljubav bivše zvijezde "Suitsa", pa je tako i 2018. Meghan je napravila humanitarnu kuharicu za prikupljanje novca za žrtve požara u Grenfell Toweru. Harry se cijeli život natjecao na polo turnirima i smatra argentinsku polo zvijezdu, Ignacia Figuerasa jednim od svojih najbližih prijatelja. Nakon odstupanja od kraljevskih dužnosti koje je javnost popularno prozvala "Megxit" počela je njihova suradnja s jednim od najvećih streaming servisa.

Prema ugovoru s Netflixom, par je izdao dokumentarnu seriju u šest dijelova pod nazivom "Harry & Meghan", koja je postala jedan od najuspješnijih Netflixovih dokumentarnih serijala ikada. Od potpisivanja ugovora dovršili su još dva dokumentarna filma – "Heart of Invictus" i "Live to Lead" – koji su dobili osrednji odaziv gledatelja. Ostaje tek vidjeti kako će nove serije proći kod gledatelja.

Linker
28. travanj 2024 02:30