Ne mrze je

Meghan Markle: Zagrljaj ispred dvorca Windsor kao simbol velike pomirbe

Kad su ugledali tužnu Meghan kako s Harryjem, princem Williamom i Kate prilazi mnoštvu, izrazili su joj dobrodošlicu zagrljajem, a ona im je uzvratila.

Nedavni susret ožalošćenih Britanaca i Meghan, vojvotkinje od Sussexa, pokazao je da ju narod (ipak) voli. Možda ne kao Kate Middleton, ali dovoljno da u trenutku kad cijela zemlja žali za kraljicom, osjeti da nije zaboravljena i odgurnuta u stranu iako su Harry i ona prije dvije godine odstupili s kraljevskih dužnosti.

Običaj je da članovi kraljevske obitelji osobno primaju izraze sućuti sunarodnjaka, pa se Meghan Markle prilagodila situaciji. Odjevena onako kako se očekuje, u jednostavnoj crnoj haljini midi dužine, raspuštene kose i vidljivo potresena, prišla je grupi mladih vjerujući da ih treba utješiti, prenosi People. Nježno je dodirnula rame mlade djevojke koja joj se nasmiješila i privukla vojvotkinju u zagrljaj! Čini se da je Meghan baš to trebalo jer su joj u očima zablistale suze.

image

Emotivan susret s ožalošćenim Britancima.

PETER MANNING/LNP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Čekali smo baš nju. Kada nam je prišla i upitala nas kako se zovemo, kako nam je prošao dan i koliko smo dugo čekali, poželjela sam je zagrliti. Upitala sam je smijem li, a ona mi je uzvratila zagrljaj. Htjeli smo da osjeća dobrodošlo", izjavila je 14- godišnjakinja. Dodala je da kad su je ugledali tužnu Meghan dok je držala Harryja za ruku trudeći se dati mu najveću moguću podršku, osjetili su da joj trebaju pokazati kako je sve u redu, da ju nitko ne mrzi te da je za narod i ona članica ožalošćene obitelji.

"Bio je to nevjerojatan trenutak. Još uvijek ne vjerujem da se to dogodilo", rekla je djevojka čija je gesta pokazala kako tuguju Britanci, ali i potresena Meghan. Možda je zajednički istup s Williamom i Kate ispred ulaza u Windsor, novi početak u odnosu princa od Walesa i njegovom mlađeg brata?

Linker
17. travanj 2024 19:23