RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK
velika tuga

Novi šok na britanskom dvoru: Iznenadni odlazak supruga lady Gabrielle

Ova godina sigurno neće ostati u lijepom sječanju članovima britanske monarhije koje je nakon teških bolesti zadesio i nenadana smrt omiljenog bratića kraljice Elizabete II., princa Michaela od Yorka.

Ova godina sigurno neće ostati u lijepom sječanju članovima britanske monarhije koje je nakon teških bolesti zadesio i nenadana smrt omiljenog bratića kraljice Elizabete II., princa Michaela od Yorka.

Izgleda da nesrećama u britanskoj kraljevskoj obitelji nema kraja. Nakon teške operacije princeze Catherine, dijagnosticiranih karcinoma kralju Charlesu i Sarah Ferguson, vojvotkinji od Yorka, iz Buckinghamske palače stiže još jedna šokantna vijest. Iznenada je u 45. godini preminuo Thomas Kingston, suprug lady Gabrielle Kingston, bliske rođakinje kralja Charlesa.

"S najdubljom tugom objavljujemo smrt Thomasa Kingstona, našeg voljenog supruga, sina i brata. Tom je bio izniman čovjek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali. Njegova smrt je veliki šok za cijelu obitelj i molimo vas da poštujete našu privatnost dok žalimo za njegovim odlaskom.", stoji u priopćenju sastavljenom u ime lady Gabrielle.

image

Par bi u svibnju proslavio petu godišnjicu braka

HEATHCLIFF O‘MALLEY/SHUTTERSTOCK HEATHCLIFF O‘MALLEY/SHUTTERSTOCK

Kći princa Michaela od Kenta, bratića kraljice Elizabete II., za financijaša Thomasa udala se prije nepunih pet godina. Na njihovom vjenčanju u kapelici St George u dvorcu Windsor, istom mjestu gdje su se vjenčali princ Harry i Meghan Markle te princeza Eugenie i Jacka Brooksbank, bila je i kraljica Elizabeta II. i njezin suprug Philip kao i veliki dio kraljevske obitelji. Financijaš je bio i veliki prijatelj Pippe Middleton, sestre princeze od Wallesa, a neki su nagađali da su i bili više od prijatelja te da su bili i u vezi.

Glasnogovornik palače povodom tragičnog odlaska je rekao: "Kralj i kraljica obaviješteni su o Thomasovoj smrti i pridružuju se princu i princezi Michaelu od Kenta i svima onima koji su ga poznavali u žaljenju za voljenim članom obitelji. Posebno, Njihova Veličanstva šalju svoje najljepše iskrene misli i molitve Gabrielli i cijeloj obitelji Kingston".

image

Na njihovom vjenčanju u Windsoru bila je i kraljica Elizabeta sa suprugom Philipom

SHUTTERSTOCK

Thomas je pronađen u svom domu u Gloucestershireu u nedjelju navečer. Hitna pomoć je pozvana nešto poslije 18 sati. Očevid će biti obavljen kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, ali za sada nema sumnjivih okolnosti.

Posljednji put kada su Thomas i Gabriella viđeni u javnosti bilo je za Valentinovo.

Linker
27. travanj 2024 20:21