Sretni zajedno

Pippa Middleton i James Matthwes slave godišnjicu braka, prvu otkad je u njihovu obitelj ušla kćerkica Grace

Par se 2017. vjenčao u crkvi sv. Marka u Englefieldu, u blizini kuće obitelji Middleton u Buckleburyju. Vojvotkinja od Cambridgea organizirala je tada za sestru veliko slavlje.

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton (37) i njezin suprug bogati britanski biznismen James Matthews (45) slave četvrtu godišnjicu braka, prvu u "proširenom izdanju", uz dvoipolgodišnjeg sina i kćerkicu rođenu u ožujku ove godine.

Par se prije četiri godine vjenčao na proljetnoj ceremoniji u crkvi sv. Marka u Englefieldu, u blizini kuće obitelji Middleton u Buckleburyju.

Pippa je bila odjevena u svilenu čipkastu haljinu dizajnera Gilesa Deacona, koju joj je sestra Kate pridržavala pri ulasku u crkvu - uzvraćajući uslugu koju nakon Pippine slavne "šetnje" na njezinom kraljevskom vjenčanju 2011.

Vojvotkinja od Cambridgea organizirala je povodom sestrinog vjenčanja svadbenu zabavu, a njezina su djeca princ George i princeza Charlotte "ukrali show" kao preslatka djeveruša i djever.

image
Sestra Kate za Pippu je 2017. organizirala svadbeno slavlje, a najviše pažnje ukrali su njezini mališani.
Profimedia

Čitajte i: Iscrpljena, ali srce je puno! Pippa Middleton osam dana nakon porođaja u prvoj šetnji s prinovom

Vjenčanju Pippe i Matthewsa prisustvovala je uža obitelj i prijatelji, uključujući princa Williama i princa Harryja. Ushićeni mladenci do recepcije u Englefield House odvezli su se u vintage kabrioletu.

Par je prvi puta bio u ljubavnoj vezi 2012., a tri godine nakon prekida ponovno su shvatili da su jedno za drugo.

U srpnju 2016. Matthews je zaprosio Pippu zadivljujućim prstenom kojeg je sam dizajnirao. Matthews je inače predsjednik hedge fonda Eden Rock i nositelj je škotske vlastelinske titule Lord od Glen Affrica. Nakon zaruka podijelili su s javnosti zajedničku želju da dugoročno nestanu iz javnosti, istodobno se veseleći imati djecu i voditi miran život.

image
Bračni par s djecom živi u luksuznoj londonskoj četvrti Chelsea.
Profimedia

Taj se san ostvario u listopadu 2018. godine, kada su dočekali svoje prvo dijete, sina Arthura Michaela Williama. Dvije i pol godine kasnije, Arthur je postao stariji brat kada je par u ožujku 2021. dobio sekicu Grace Elizabeth Jane.

Bračni par s djecom živi u kući u raskošnoj kući u londonskom kvartu Chelsea.

Čitajte i: Iscrpljena, ali srce je puno! Pippa Middleton osam dana nakon porođaja u prvoj šetnji s prinovom

Linker
19. travanj 2024 00:10