Godine 2018. djeca su na božićnoj fotografiji zaigrano pozirala s roditeljima

 AVALON.RED/AVALON/PROFIMEDIA
Blagdanska idila

Prisjetili smo se najboljih božićnih čestitki princa Williama i Kate, ovako su izgledale kroz godine

Princ i princeza od Walesa svake godine prije blagdana objave novu obiteljsku fotografiju, a ovogodišnja je bila nešto drugačija od prethodnih.

Princ i princeza od Walesa svake godine prije blagdana objave novu obiteljsku fotografiju, a ovogodišnja je bila nešto drugačija od prethodnih.

Princ i princeza slove kao jedan od najskladnijih parova kraljevske obitelji. Vjenčali su se u travnju 2011. godine, a postali su roditelji troje djece: desetogodišnjeg princa Georgea, osmogodišnje Charlotte i petogodišnjeg Louisa. Otkako im se rodio najstariji sin George, svake godine William i Kate iznenade javnost s tradicionalnom blagdanskom fotografijom za Božić.

image

Ovih blagdana odlučili su se za crno-bijelu fotografiju

JOSH SHINNER/KENSINGTON PALACE/PA WIRE/SHUTTERSTOCK

Naime, običaj je da članovi kraljevske obitelji odaberu neku njima dragu fotografiju snimljenu tijekom godine. Iako su gotovo sve fotografije do sada bile snimljene u eksterijeru, ove godine par se odlučio na studijsku fotografiju u Windsoru i to u crno-bijeloj varijanti. Fotografiju je snimio Josh Shinner, a svih pet članova kraljevske obitelji je u ležernom izdanju.

I dok su neki fanovi oduševljeni i na društvenim mrežama komentiraju kako izgledaju poput reklame, drugima su se više svidjele prijašnje fotografije jer su bile "prirodnije i zanimljivije". Prisjetili smo se najboljih božićnih čestitki princa Williama i princeze Kate.

Prošle godine peteročlanu obitelj u opuštenom izdanju snimio je fotograf Matt Porteous u njihovom domu u Norfolku, u Engleskoj. Sretna obitelj drži se za ruke, a supružnici su također nosili traperice s košuljama dugih rukava, dok su njihova djeca bila u kratkim hlačama i košuljama.

image

Obiteljska fotografija u Norfolku

GEORGE ROGERS-POOL/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Godine 2021. obitelj je pozirala u pustinjskom krajoliku tijekom privatnog obiteljskog putovanja u Jordan. William i Kate nosili su maslinaste tonove, dok je George nosio maskirnu košulju. Malena Charlotte i Louis odabrali bili su u plavim outfitima. Plava boja ima dugu tradiciju u kraljevskoj obitelji jer se vjeruje da predstavlja autoritet i povjerenje.

image

Božićna čestitka 2021. obilježila je obiteljsko putovanje u Jordan

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Tadašnji vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea za 2020. godinu odlučili su se ležerno fotografirati na obiteljskom imanju Anmer Hall u Norfolku u džemperima, a najviše pažnje je uzeo maleni Louis sa svojim preslatkim osmijehom s kojim je osvojio obožavatelje kraljevske obitelji.

image

Princ Louis se najviše isticao s preslatkim osmjehom

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Prije četiri godine svoju božićnu čestitku William i Kate nisu objavili na svom Instagramu kao obično već na Twitteru, a fotografiju je snimila vojna časnica Dawn McCafferty. Sudeći prema odjeći, fotografija je nastala tijekom ljetnih mjeseci, a obožavatelji kraljevske obitelji bili su oduševljeni koliko je obitelj na fotografiji opuštena. Ipak na sam Božić, na Instagram profilu su podijeli fotografiju princa Williama, Georgea, Charlotte i Louisa kako poziraju zajedno, a fotografirala ih je Kate.

image

Fotografiju za Božić 2019. fotografirala je Kate

AVALON.RED/AVALON/PROFIMEDIA

Za božićnu fotografiju 2018. godine ponovno je bio zaslužan fotograf Matt Porteous, a snimljena je na jesen u šumi pokraj njihovog doma u Norfolku. Djeca su naravno ukrala svu pažnju. Zaigrani George pridržavao se za oca, Charlotte je sa smiješkom stajala između roditelja, a maleni Louis bio je u majčinom naručju.

image

Godine 2018. djeca su na božićnoj fotografiji zaigrano pozirala s roditeljima

AVALON.RED/AVALON/PROFIMEDIA

Tada još četveročlana obitelj za Božić 2017. godine bila je modno usklađena u svijetloplavim tonovima. Princ George bio je nemiran tijekom poziranja, a malena Charlotte je već tada imala manire princeze. Tada su William i Kate podijelili s javnosti da Charlotte kreće u vrtić u Londonu.

image

Godine 2018. Charlotte je pokazala manire prave princeze

CHRIS JACKSON/GETTY IMAGES/SHUTTERSTOCK

Budući kralj i kraljica su se 2016. godine odlučili za posve neobičnu fotografiju. Naime, za božićnu čestitkuodabrali su fotografiju s prvog zajedničkog putovanja četveročlane obitelji u Kanadu, na kojem su se Charlotte i George zabavljali uz dječje animatore.

image

Prvo zajedničko putovanje kao četveročlane obitelji

CHRIS JACKSON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Kao pravi ljubitelji jesenskog ambijenta i 2015. godine su se odlučili za jesensku atmosferu, a fotografirali su se u vrtu Kensingtonove palače. Tada se obitelj za blagdansku fotografiju prvi put pojavila kao četveročlana obitelj jer se malena Charlotte rodila 2. svibnja 2015. godine.

image

Nova zvijezda obitelji je malena Charlotte

CHRIS JELF/PA WIRE/SHUTTERSTOCK

William i Kate su za Božić 2014. godine odlučili podijeliti preslatku fotografiju s prvog rođendana malenog princa Georgea.

image

Božićna čestitka 2014. bila je prvi rođendan princa Georgea

SHUTTERSTOCK

Mlada obitelj je 2013. godine za najčarobnije vrijeme u godini s obožavateljima podijelila fotografiju s krštenja princa Georgea. Budući prijestolonasljednik rođen je u srpnju te godine, a tri mjeseca nakon - 23. listopada - bilo je njegovo krštenje. Božić 2013. godine bio je posebice važan za Williama i Kate jer su te godine postali roditelji. Bila je to ujedno i jedna od najposebnijih fotografija za njihovu obitelj, ali i za javnost koja budno prati svaki njihov korak.

Linker
26. travanj 2024 05:30