Opustili se

Ulovile ih kamere: Kate Middleton potapšala muža po stražnjici

Princ i princeza od Walesa nisu propustili svečanu dodjelu BAFTA nagrada na kojoj su zablistali i modnim odabirima, a posebno su oduševili okupljene iznimno dobrim raspoloženjem.

Dodjelu britanskih filmskih nagrada BAFTA, na kojoj je veliki dio programa posvećen pokojnoj kraljici Elizabeti II., obilježio je i mlađi par kraljevske monarhije. Princ William i Kate Middleton dominirali su crvenim tepihom. Princeza od Walesa na prvu je osvojila sve prisutne svojom pojavom u elegantnoj bijeloj haljini modne kuće Alexander McQueen koju je izvrsno uparila s dugim crnim rukavicama.

Kraljevski par je osim toga bio jako dobro raspoložen te su pozdravljali sve okupljene s osmjesima od uha do uha, a nije nedostajalo ni razmjene nježnosti među njima. Kamere smještene uz crveni tepih otkrile su da su se Wills i Kate opustili kao gotovo nikad do tad. U jednom trenu, šetajući kraj novinara, čavrljali su jedno s drugim. Kate je nešto šaljivo pričala Williamu te ga je u jednom trenu rukom potapšala po stražnjici.

Ova gesta i takva razmjena nježnosti potpuno je netipična za članove kraljevske obitelji koji su se na svim javnim događajima držali strogih protokola te bi se jedva dotaknuli i približili, no sada je mladi par oduševio sve prisutne, a i svjetsku javnost.

Video je podijelio ugledni modni časopis Vogue na svom Instagram profilu, budući da se ljubavno tapšanje dogodilo upravo ispred njihova objektiva. "Princeza Kate potapšala je princa Williama po stražnjici nakon što su stigli na dodjelu BAFTA nagrada, dokazujući da su članovi kraljevske obitelji baš poput nas - normalni muž i žena koji ponekad žele iskazati bliskost", napisali su u Vogueu.

image

Kate je oduševila i modnom kombinacijom

ROGERS GEORGE/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Par se vjenčao 2011., imaju troje djece, prinčeve Georgea i Louisa te princezu Charlotte, a vrlo su zaposleni posjećujući javna događanja odvojeno ili zajedno. Iz njihova nastupa vidljivo je da su si međusobno ogromna podrška, no jako rijetko imaju fizički kontakt u javnosti, pogotovo ovakve vrste.

Kroničari britanske monarhije izvukli su podatak da se mladi par na Olimpijadi 2012. zagrlio dok su navijali u gledalištu. Od tada do ove nedjelje nisu u javnosti imali slično iskazivanje nježnosti.

Linker
25. travanj 2024 17:19