Shanna Hogan
 Twitter
Tužni dani

Autorica popularnih krimića nije preživjela neobičnu nesreću, suprug zatekao stravičan prizor

Bivša reporterka, autorica nekoliki iznimno prodavanih krimi romana, doživjela je neobičnu nesreću u bazenu u obiteljskoj kući. Kraj nje je bio sinčić, a suprug ju je bezuspješno pokušao spasiti.

Nesvakidašnja nesreća prekinula je jedan mladi život i zavila spisateljsku zajednicu u crno, kao i mladu obitelj spisateljice Shanne Hogan. Ova autorica bestselera prema New York Timesu, tragično je preminula u nesreći u bazenu u svom domu u Phoenixu, bilo joj je 37 godina.

Hogan je plivala sa svojim 14-mjesečnim sinom Zanderom, kada se poskliznula, udarila glavom i pala u vodu, rekla je njezina prijateljica i bivša kolegica Kathleen Katie Mayer za People.

Ubrzo nakon što je onesviještena pala u vodu, njezin suprug Matt LaRussa stigao je u dvorište i zatekao stravičan prizor. Sin je bio na sigurnom, izvan bazena sa sigurnosnim pojasom na sebi, a supruga s kojom je gotovo 20 godina bio u braku bila je bez svijesti u vodi.

Životi koje je spasila i njezina najveća kreacija - maleni sin - živjet će dalje i pružati nam inspiraciju

Pokušaj spašavanja

Odmah ju je izvukao iz bazena i prionuo u oživljavanje sve dok hitna služba nije došla. Nakon svega smještena je u bolnicu, gdje je u kritičnom stanju izdržala još nekoliko dana. Nakon što je preminula početkom rujna, obitelj je odlučila donirati njezine organe.

Shannahogan.com
Shanna Hogan autorica je bestselera

Prijateljica Mayer kaže da je tako već spasila četiri života, a moguće da ih u budućnosti bude još više. "U vremenima kada je ljudska dobrota tako neophodna, izgubili smo ženu koja je baš to davala svijetu, ali Shannino pisanje će živjeti i dalje. Životi koje je spasila i njezina najveća kreacija - maleni sin - živjet će dalje i pružati nam inspiraciju", kazala je Mayer.

Bivša reporterka za East Valley Tribune postala je poznato spisateljsko ime, nakon nekoliko uspješnih krimi romana, među kojima su i ovi originalni naslovi: "Dancing with Death", "Picture Perfect: The Jodi Arias Story", "The Stranger She Loved" i "Secrets of a Marine’s Wife".

Pročitajte:

Otišao je čovjek koji je otkrio 2Cellos i etablirao hrvatsku hip-hop scenu

Umrla nacionalna dramska prvakinja Zoja Odak: 'Ostat će zapamćena kao glumica jedinstvene energije'

Tužni dani u obitelji sportskog maga: 'Hrabro se borila s bolešću, koliko je mogla, slomljeni smo'

Linker
19. travanj 2024 10:07