Elon Musk i Grimes
 NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Elon slavi!

Ekscentrični milijarder dobio šesto dijete, čudna pjevačica rodila mu sina

Obitelj Elona Muska proširila se za još jednog dječaka. Njegova partnerica - glazbenica Grimes - rodila je sina, svoje prvo, a milijarderovo šesto dijete.

Glazbenica umjetničkog imena Grimes postala je majka! 31-godišnjakinja je na svijet donijela prvo dijete, a sretnu vijest sa svijetom je podijelio ponosni otac - ekscentrični investitor i direktor tvrtke SpaceX Elon Musk. Na Twitteru je sve obavijestio da je Grimes rodila i da su i ona i dijete dobro, a nešto kasnije dodao je da su on i pjevačica dobili dječaka.

Slavnom milijarderu ovo je šesto dijete

Grimes je s 48-godišnjim Muskom u vezi od 2018. godine, a trudnoću je objavila u siječnju ove godine kada je na Instagramu podijelila fotografiju svog trbuščića. Pjevačica pravog imena Claire Boucher rodila je tako svoje prvo, a Muskovo šesto dijete. Naime, Elon već ima petero djece s bivšom suprugom Justine Wilson.

S Grimes ga spojila ljubav prema umjetnoj inteligenciji

Putem društvenih mreža mlada glazbenica dijelila je neka od iskustva s trudnoćom, a zanimalo ju je i kako ljudi usklađuju rad i majčinstvo. "Imala sam neke komplikacije u početku, dobro drugo tromjesečje, a onda me oko 25. tjedna sve počelo boljeti. Puno sam emotivnija i imam manje hrabrosti za neke stvar", rekla je Grimes posljednjih tjedana svoje trudnoće.

Elon Musk, Grimes
The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit celebrating the opening of Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination, Arrivals, New York, USA - 07 May 2018, Image: 370887443, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stephen Lovekin/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
Stephen Lovekin/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia
Elon Musk i Grimes u vezi su dvije godine, a ovo im je prvo zajedničko dijete

Čitajte i:

Objava koja je šokirala svijet: Nakon dva braka i petero djece, Elon Musk s pjevačicom čeka dijete

Elon Musk: Ljubavni život direktora svemira

Majka milijardera Elona Muska: 'Od prve plaće sam kupila najjeftiniji tepih, da ne sjedimo na golom podu, a zatim Elonu kompjuter'

Par koji je sve iznenadio: Milijarder ljubi 16 godina mlađu pjevačicu

Amber Heard potvrdila vezu s američkim milijarderom Elonom Muskom

Linker
24. rujan 2022 17:51