BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Ide dalje

Ellen DeGeneres prvi put o velikom skandalu: 'Želim se ispričati svima koje sam povrijedila'

Unatoč teškim optužbama njezinih zaposlenika, slavna komičarka nastavila je sa snimanjem showa. U uvodnom govoru rekla je kako joj je žao svog svega što se dogodilo i da je napravila potrebne promjene da se isto ne ponovi.

Protekli mjeseci nisu bili laki za komičarku Ellen DeGeneres koju su zaposlenici optužili za toksičnu atmosferu tijekom snimanja njezinog showa. Mnogi od njih rekli su da su bili žrtva mobinga, dok joj drugi zamjeraju nepravedne otkaze i smanjenje plaće. Također, najviše pritužbi veže se uz producenta Kevina Lemana koji je navodno redovito seksualno zlostavljao zaposlenike na razne načine.

Nakon opsežne službene istrage, Ellen se ipak vratila snimanju nove sezone te je u pozdravnom govoru progovorila o cijelom skandalu.

"Dobrodošli u 18. sezonu The Ellen DeGeneres showa. Ako ovo gledate jer me volite, hvala vam, a ako gledate jer me ne volite, dobrodošli", započela je Ellen uvodni govor u svom prepoznatljivom stilu.

"Kakvo vam je bilo ljeto? Moje je bilo odlično! Sretna sam što sam ponovo u studiju jer imam puno toga za reći. Sada ću biti direktna jer mi direktno obraćanje ljudima proteklih šest mjeseci nije bilo dopušteno. Zato je preda mnom virtualna publika", nastavila je Ellen, pokazujući na ljude koji su joj se pridružili putem video poziva.

Svima se ispričala

Nadalje, osvrnula se i na optužbe koje su je pratile nekoliko mjeseci, rekavši da se neke stvari definitivno nisu trebale dogoditi. "Želim se ispričati svima koje je ova situacija povrijedila. Znam da sam privilegirana i da imam moć i da to dvoje prati velika odgovornost. Prihvaćam potpunu odgovornost za to što se događa na mojem showu. Puno smo razgovarali proteklih mjeseci što možemo napraviti da poboljšamo atmosferu i radne uvjete. Napravili smo potrebne promjene i danas okrećemo novu stranicu", poručila je Ellen.

Također, istaknula je da ona jest ta osoba koju vidimo na TV-u; ne pretvara se da je nešto što nije, potpuno je svoja i da ne bi mogla punih 17 godina lagati sve oko sebe. "Uvijek želim biti najbolja što mogu. Ako sam nekoga pritom iznevjerila, povrijedila, jako mi je žao zbog toga", rekla je Ellen, iskazavši nadu da će njezin show i dalje biti mjesto gdje se ljudi mogu nasmijati i opustiti od svakodnevnih briga koje imamo i više nego dovoljno.

Portia de Rossi and Ellen DeGeneres
77th Annual Golden Globe Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 05 Jan 2020,Image: 491183370, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
- / Shutterstock Editorial / Profimedia
Ellen i supruga Portia de Rossi.

Prije nešto više od mjesec dana, Ellenina supruga Portia de Rosi stala je u obranmu svojoj supruzi. "Stojim uz Ellen. Svim našim obožavateljima... razumijemo se. Hvala vam na vašoj podršci", napisala je Portia na Instagramu, stavivši i hashtag #stopbotattacks, čime je htjela proučiti da svi napadi na Ellen dolaze od "robota" te su tako neutemeljeni.

Čitajte i:

Skandal Ellen DeGeneres ne jenjava: Sada se oglasila i supruga slavne voditeljice

Slučaj 'Ellen' se zahuktava, čini se da nema pomoći: Stigle i optužbe o seksualnom zlostavljanju

Show omiljene komičarke pod istragom zbog užasnih optužbi! Objavljeni mailovi otkrili mračne tajne

Tužan dan za Ellen DeGeneres i njezinu suprugu Portiju: Oproštaj im je slomio srce na komadiće

Linker
25. travanj 2024 15:03