Franka Batelić je spremna za Eurosong
 Instagram
Otvorila glasovanje

Franka ne miruje: Pjevačica ima dvije nove i neobične pjesme, ali neće sama odlučiti koju ćemo prvo čuti

Glazbenica karantenu provodi uz petomjesečnog sinčića, stalno ističe kako joj nedostaju nastupi, a sada je publiku iznenadila i s najavom novih materijala.

Glazbenica koja je početkom godine postala majka unatoč toj novoj ulozi, a i svjetskoj pandemiji i karanteni ne miruje, nego naprotiv Franka Batelić po drugi put ove godine planira objaviti novu pjesmu. Najavila je to na svom Instagram profilu, kada je zamolila i svoje obožavatelje da joj pomognu u odluci.

"Dvije pjesme su spremne. I ne mogu se odlučiti koju izbaciti prije. Ekipaaa, imate kakvih želja? Nešto energičnije, plesnije? Ili nešto totalno drugačije... pomalo neočekivano?", napisala je Franka.

Povratnu reakciju pjevačica nije morala dugo čekati, pratitelji su je zasuli svojim 'glasovima'. Iako su mnogi od njih zaintrigirani pjesmom koju je nazvala drugačijom i neočekivanom, ipak bi većina njih htjela čuti nešto energičnije i plesnije - barem odokativnom metodom čitanja odgovora na Frankin poziv.

Nedostaju joj koncerti

Početkom travnja hrvatska pop zvijezda predstavila je novu pjesmu "Nedodirljivi" s aktualnog albuma "Franka". Odabir upravo te pjesme dogodio se jer smo se nalazili u "vremenima kada je svima prijeko potrebna toplina i sigurnost pravi je trenutak za ovu iskrenu i nježnu priču", objasnila je tada Franka.

Pjevačica i sinčić Viktor zbog pandemije povukli su se u njezin rodni Rabac, gdje su zajedno sa suprugom i tatom Vedranom Ćorlukom uživali u obiteljskim trenucima. Često u objavama spominje koliko joj nedsotaju koncerti, nastupi i pjevanje.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 08:08