Getty Images
Dnevnici iz karantene

Frizura u izolaciji: P!nk si je malo popila, pa se primila škara... Nije baš dobro

Pop zvijezda poznata po svojoj kratkoj kosi i uvijek besprijekornoj frizuri, pod utjecajem alkohola odlučila je 'uzeti stvar u svoje ruke', rezultati na njezinoj glavi i nisu baš dobri.

Svima je dosadno u samoizolaciji, a poznatim superzvijezdama možda čak i malo više, sudeći prema onome što sve objavljuju na društvenim mrežama posljednjih dana, među njima i pjevačica P!nk. Svoju objavu na Instagramu nazvala je 'Dnevnici iz karantene' - šišanje kose i alkohol.

Osim što pokazuju koje sve igrice igraju, kako se zabavljaju po kući, P!nk je otišla korak dalje, govoreći u kameru bez imalo šminke, priznala je da se noć prije napila i napravila glupost.

"Kad god pijem dobijem genijalne ideje, tako sam sinoć pomislila da mogu rezati kosu i zapitala se zašto uopće plaćam ljudima da mi to rade!?", priča pjevačica u kameru dok žvače grickalice.

Instagram
Pink je svoju novu frizuru prekrila kapom.

Na glavi joj je vunena kapa pokrivala njenu, genijalnu, novu frizuru. Na kraju videa je ipak otkrila kako si je područje oko ušiju izbrijala, te je zaključila da će večeras pokušati popraviti situaciju.

U šali je predložila da bi ovakvo njezino šišanje moglo postati sport, no nadamo se da je nitko neće ozbiljno shvatiti i poslušati. Iako je svjesna da je frizuru na nekoliko mjeseci potpuno zeznula, pozvala je sve ljude da se paze i ostanu doma.

View this post on Instagram

Quarantine diaries

A post shared by P!NK (@pink) on

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 00:30