Severina / Instagram
Sapunica se nastavlja

Gdje ima dima... Novi Severinin potez sve je zbunio, sad više nikom ništa nije jasno

Prvo su se pojavile glasine o nevoljama u raju, onda smo neko vrijeme čekali da netko od aktera kaže nešto na tu temu. Napokon smo to jučer i dočekali, da bi danas popularna pjevačica sve zbunila. S razlogom se svi pitaju - što se to događa u braku Severine i Igora Kojića...

Nećemo previše ulaziti u dubinu, jer valjda i ptice na grani već znaju da se posljednjih tjedana sve glasnije govori kako je brak popularna domaće pjevačice i njenog mlađahnog supruga Igora Kojića na opasnoj kušnji. Nagađanja o problemima u njihovu braku krenula su nakon što se Severina vratila u Zagreb, a Igor ostao u Beogradu.

Kao da to nije dovoljno, "ulje na vatru" dolijevaju i sami akteri...

Posljednji u nizu uslijedio je prije nekoliko sati kada je pjevačica, poznata po tome da na svom Instagramu prati samo jednu osobu - tu istu osobu otpratila. Riječ je, kako nam je također poznato - o njenom suprugu Igoru.

@severina /Instagram
Na slžbenom Severininom profilu stoji kako više ne prati ni jednu osobu.

Stao na kraj nagađanjima: Severinin suprug Igor zavapio i otklonio svaku sumnju o njihovom odnosu

Istoj onoj osobi koja je jučer napokon prekinula šutnju o nevoljama u njihovu braku kada je objavio (pa iznenada obrisao) fotomontažu na kojoj on stoji zagrljen sa Severinom, dok ih iz šumarka promatra njezin bivši partner - Milan Popović.

"Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora" pisalo je uz sliku i stihove poznate Đoletove pjesme Namćor: "Al tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina", koje je Igor tijekom vikenda objavio pa ipak odlučio obrisati.

Sad, kad se Igor i Severina više međusobno ne prate na toj društvenoj mreži, sve su dodatno zbunili te se mnogi pitaju što se zapravo događa s popularnim supružnicima.

Bračni partner naše popularne pjevačice često ju je puta branio na društvenim mrežama, a činjenica da se posljednjih mjeseci nije oglašavao, ni demantirao brojne navode o njihovim navodnim bračnim razmiricama, mnogi su protumačili kao loš znak. Što se dogodilo da su prekinuli "online" vezu i zašto je Kojić izbrisao montažu jednog dnevnog lista koju je jučer objavio, možda također uskoro doznamo...

ČITAJTE I:

Tia Mamić o braku i susretu bivšeg i sadašnjeg supruga: 'Nisam se planirala zaljubiti, ali dogodilo se'

Franka Batelić ostvarila veliku želju: Napokon je i njoj 'svanuo' taj dan, sretna je kao malo dijete

Sirota mala bogatašica: Kylie Jenner na stupu srama zbog lažnog prikazivanja svog financijskog stanja

Jelena Dokić: Od depresije ju je spasio dečko, a svojoj snažnoj volji može zahvaliti što je skinula 60 kg

Konačno zajedno: Severina podijelila zajedničku fotografiju sa sinom kojeg (pre)dugo nije vidjela

Linker
18. travanj 2024 19:34