4CRNS, Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
krah za krahom

Glumica očito nema sreće u ljubavi: Naizgled ozbiljnu vezu prekinula nakon samo šest mjeseci

Iako se svima činilo da je Rachel Bilson ponovno sretna nakon mučnog prekida 10 godina duge veze s Haydenom Christensenom, ljubavna idila s novim dečkom nije dugo trajala.

Rachel Bilson, poznata po ulozi u serijama 'The O.C.' i 'Južnjačko srce', i glumac Bill Hader odlučili su prekinuti nakon šest mjeseci veze. Sve su iznenadili kada su se 4. siječnja ove godine zajedno pojavili na dodjeli Zlatnih globusa, no čini se da ipak nisu jedno za drugo.

Bill Hader and Rachel Bilson
77th Annual Golden Globe Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 05 Jan 2020,Image: 491220426, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
- / Shutterstock Editorial / Profimedia
Rachel Bilson i Bill Hader na 77. dodjeli Zlatnih globusa.

Glumci se još uvijek nisu oglasili o prekidu, no bliski izvori sada već bivšeg para za strane medije su rekli da je Bilson potpuno shrvana razlazom.

Prvi put se šuškalo da su zajedno kad su primijećeni zajedno u Haderovom rodnom gradu Tulsi u Oklahomi, a upoznali su se još 2013. na snimanju filma 'The To Do List'.

Nakon toga par je viđen u druženju s članovima obitelji Hader te se činilo da je sve idilično, baš kao što svaki početak veze jest. Viđeni su bili čak i za Valentinovo, kad je izbor za magazin People rekao da "provode puno vremena zajedno i čini se da je veza ozbiljna".

Prekid za prekidom

Inače, Hader ima tri kćeri Hannah (10), Harper (7) i Hayley (5) s bivšom suprugom Maggie Carey, a Bilson petogodišnju kćer Briar Rose i z 10-godišnje veze s glumcem Haydenom Christensenom.

SS / Splash News
Rachel Bilson i Hayden Christensen u vezi su dobili kćer Briar Rose.

Bilson ni u ovoj prijašnjoj vezi nisu cvjetale ruže. Zvijezda "Star Warsa" i Bilson upoznali su se 2007. godine na snimanju filma 'Jumper', no imali su prilično turbulentan odnos.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Rachel Bilson and Hayden Christensen pictured apparently having a tense conversation in L.A. Rachel didn't look to be in a very good mood as she chatted with Hayden outside a building.

Pictured: Rachel Bilson, Hayden Christensen

BACKGRID USA 27 FEBRUARY 2019, Image: 416345911, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Svađa s bivšim dečkom Haydenom Christensenom ostavila je Bilson na rubu suza.

Prekidali su vezu, mirili se, da bi naposljetku došao konačni kraj, unatoč činjenici da je njihova curica tada imala svega dvije godine. Nakon prekida ostali su u korektnim odnosima, iako su ih paparazzi nekoliko puta uhvatili u svađi nasred ulice.

Čitajte i:

Poznati par posvađao se na ulici, ona je ostala na rubu suza

Glumica nakon prekida veze šeće sama: Kći joj je najveća utjeha

Ponovno zajedno: Prekinuli vezu nakon cijelog desetljeća, ali za svoju jedinicu će učiniti sve

Linker
19. travanj 2024 15:26