BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Slave prirodnu ljepotu

Gwyneth Paltrow priredila no-makeup party, stigla i djevojka Keanua Reevesa

Gwyneth Paltrow nedavno je rekla da se povlači iz glume te da će se posvetiti razvoju svoga brenda Goop, čiji je najprodavaniji proizvod svijeća s mirisom vagine. Za svoje prijateljice i kolegice priredila je nezaboravan party na kojem su slavile prirodnu ljepotu, potpuno bez šminke.

Američka glumica Gwyneth Paltrow (47) jučer je u Los Angelesu priredila party za svoje slavne prijateljice, no sve su morale poštovati jedno pravilo - doći bez make-upa. Osnivačica brenda Goop željela je slaviti prirodnu žensku ljepotu, a to je moto i njena brenda.

"Bez make-upa, bez filtera. Predivno okupljanje nekih od najboljih žena na planetu", napisala je kratko glumica ispod nekoliko fotografija njezinih uzvanica, među kojima su bili Demi Moore, njezina kći Rumer Willis, Kate Hudson, Rachel Zoe pa čak i djevojka Keanua Reevesa, Alexandra Grant.

Iako se čini da dizajnerica Zoe ipak nije mogla bez maskare i eyelinera, ostale dame zabavljale su se "golih" lica i to im nimalo nije smetalo, čak ni kada ih je slikala.

S Demi i Alexandrom napravila je posebnu fotografiju, a u opisu je otkrila kako je s Reevesovom djevojkom napravila i intervju.

"Jedna je od najbriljantnijih, najekspanzivnijih i najdarovitijih mislioca s kojima sam ikada imala priliku razgovarati. A ova s moje lijeve strane isto nije loša", napisala je ispod fotografije, malo se našalivši s Demi.

Inače, Paltrow je nedavno objavila da se povlači iz glume jer je "pregorjela" pa će se posve posvetiti svom lifestyle brendu "Goop".

Potom je lansirala i proizvod koji je izazvao mnogo začuđujućih komentara - svijeću koja navodno miriši poput njezine vagine, a košta ni manje ni više nego 500 kuna. Tko zna, možda je svojim gošćama glumica na partyju upalila baš ovu svijeću kako bi malo podigla atmosferu.

ČITAJTE I:

Linker
16. travanj 2024 20:40