Marijana Batinić
 PR / RTL
Sretne vijesti

Marijana Batinić konačno 'prodisala' nakon potresa: 'Skinuli su nam golemu stijenu sa srca'

Voditeljica je nakon razornog potresa s obitelji morala otići na selo jer su njezina zgrada i stan pretrpjeli znatnu štetu, baš kao i mnogi zagrebački domovi. No, čini se da je imala sreće jer će se u svoj dom ipak moći vratiti.

Nedavni potres u Zagrebu od 5.5 po Richteru mnogima je uništio domove pa su morali potražiti privremeni smještaj. Jedna od njih je i TV voditeljica Marijana Batinić koja u svom ovom kaosu očekuje drugo dijete.

Sa suprugom Matejem Pašalićem i kćerkicom Eni pobjegla je na selo dok statičari ne provjere stanje njezine zgrade i stana i procijene može li se u njemu živjeti, jer su pretrpjeli znatna oštećenja. No, Marijana je jedna od onih sretnica koja će se ipak moći vratiti u svoj dom, a sretne vijesti podijelila je s obožavateljima na Instagramu.

"Da te jedna naljepnica može tako razveseliti, nisam mogla ni sanjati! Od danas mi je zelena najdraža boja. U našem stanu bili su građevinari, skinuli su nam golemu stijenu sa srca. Stan nije puno oštećen. Bit će intervencija po zidovima, na stubištu, sanirat će se i zadnji kat zgrade, ali ono najvažnije je - na prvu im se čini da statika nije narušena. Eto, morala sam sa svima podijeliti ove lijepe vijesti od kojih sam konačno prodisala. Neizmjerno vam hvala na svim porukama podrške!", poručila je Marijana ispod simbolične fotografije sjena svoje obitelji.

Dodala je kako je svjesna vlastite sreće u nesreći, ali činjenice da su Zagreb i okolica puni ljudi koji su izgubili svoje domove u koje se neće moći vratiti mjesecima, a možda čak i godinama. "Apeliram na sve koji ovo čitaju, a u prilici su, da im pomognemo!", napomenula je voditeljica te podijelila link na GoFundme inicijativu za skupljanje donacija oštećenima u potresu.

Inače, voditeljica je sretne vijesti o drugoj trudnoći objavila prije otprilike dva tjedna i to šaljivim riječima da će ubrzo opet "čamiti" pored krevetića. Za magazin Gloria otkrila je kako njezina petogodišnja kćerkica Ena gleda na dolazak prinove.

- Ena je već počela pokazivati sitne znakove bojazni za svoj tron. Posebno je posljednjih dana nježna prema meni. Svaki dan mi crta nas dvije u raznim situacijama, a čim u šetnji vidi cvijet, trči ga ubrati za mamu. Proračunato čuva svoj položaj - istaknula je Marijana te dodala da bi Ena više voljela sestricu nego bracu.

Instagram / Marijana Batinić
Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem na svadbi kod prijatelja prošlog ljeta

Popularna RTL-ova voditeljica rekla je i da ima konstantne mučnine koje ne jenjavaju nakon prvog tromjesečja, a ne pomažu joj ni narukvice protiv povraćanja, ni đumbir, ni eterična ulja... - Lijeka nema, ali vjerujem da ću tegobe brzo zaboraviti. Vrijedi svake muke, neću se mnogo žaliti da ne obeshrabrim buduće mame - otkrila je Marijana koja, stoga, šeće po svježem zraku, ali izbjegava socijalne kontakte.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Čitajte i:

Linker
23. travanj 2024 12:59