Jure Miskovic CROPIX
Razočaran i sjetan

Marin Čilić na ovaj dan prije šest godina ostvario je snove: 'Sad će u tom osjećaju uživati netko drugi'

Nakon što mu je izmakla prilika za osvajanje još jednog US Opena, tenisač je na društvenim mrežama podijelio fotografiju od prije šest godina, kada je osvojio Grand Slam.

Hrvatski tenisač Marin Čilić nažalost je ostao bez osmine finala ovogodišnjeg US Opena nakon poraza od Austrijanca Dominica Thiema. Iako su svi navijali da Čilić ponovi uspjeh od prije šest godina, ta želja mu se nije ostvarila jer je od Thiema izgubio s 2-6, 2-6, 6-3, 3-6.

Kako bi lakše podnio poraz, Čilić je na svom Instagramu objavio pomalo sjetnu fotografiju - onu na kojoj drži pehar s US Opena 2014. kada je osvojio Grand Slam porazivši Japanca Keija Nishikorija sa 6-3, 6-3, 6-3.

"Na ovaj dan 2014. ostvarili su se moji teniski snovi. Ove će godine netko drugi moći iskusiti taj nevjerojatan osjećaj po prvi put", napisao je Čilić ispod crnobijele fotografije.

Inače, Marin Čilić treći je Hrvat koji se okitio naslovom na nekom od Grand Slam turnira - Iva Majoli osvojila je Ronald Garros 1997. i Goran Ivanišević Wimbledon 2001. maestralnom pobjedom protiv Patricka Raftera.

Prebolio koronu

Čilić je morao provesti dva tjedna u samoizolaciji nakon što se zarazio koronavirusom na turniru u Zadru koji je organizirao srbijanski tenisač Novak Đoković. Ta izolacija mu je teško pala, pogotovo zato što je bio odvojen od supruge Kristine i sina Balda.

"Nakon dva tjedna samoizolacije i trećeg negativnog teksta na Covid-19 sretan sam što sam napokon natrag na terenu i mazim se s malenim", napisao je Čilić koji je postao otac početkom 2020. godine te je priznao kako mu je uloga oca baš dobro sjela.

Čitajte i:

Nakon samoizolacije, Marin Čilić ponovno sa sinom: 'Sretan sam što sam napokon natrag'

Finale teniskog turnira za pamćenje: Trijumf legendi i zvijezdi za humanitarnu akciju

Uživa u Cavtatu: Marin Čilić supruzi pripremio poseban poklon za godišnjicu braka

'Želim revanš!': Marin Čilić u najslađem videu dana otkrio jedinu osobu od koje voli gubiti

Prošle su dvije godine od svadbe godine! Čilić se dirljivom objavom prisjetio posebnog dana s Kristinom

Linker
19. travanj 2024 01:08