Pep Guardiola izgubio je voljenu majku nakon što se zarazila koronavirusom
 Getty Images
Tužna vijest

Najteži dani omiljenog trenera. Guardiola nastojao pomoći svima, a opaki virus uzeo mu majku

Dolores Sala Carrio preminula je nakon što se zarazila koronavirusom. Majka legendarnog Pepa Guardiole otišla je u 82. godini života.

Proslavljeni nogometni trener Pep Guardiola suočio se s teškim gubitkom. Naime, njegova voljena majka Dolores preminula je nakon što se zarazila koronavirusom. Tužnu vijest potvrdio je njegov klub Manchester City u službenom priopćenju upućenom medijima i navijačima kluba. Klub je potvrdio vijest i izrazio službenim putem sućut svom treneru i svim ožalošćenima.

Dolores Sala Carrió preminula je u 82. godini života.

"Svi u klubu su ožalošćeni i šalju podršku Pepu i njegovoj obitelji u ovim teškim vremenima. Isto vrijedi za cijelu obitelj i sve prijatelje obitelji", kratko su priopćili iz Manchester Cityja.

MADRID, SPAIN - FEBRUARY 26: Josep Guardiola, manager of Manchester City FC looks on during the UEFA Champions League round of 16 first leg match between Real Madrid and Manchester City at Bernabeu on February 26, 2020 in Madrid, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)
Getty Images
Guardiola je s majkom bio jako blizak, a osjetljiv je bio i na nevolju svojih Španjolaca s koronavirusom pa je donirao milijun eura

Tužna vijest došla je svega nekoliko tjedana nakon što je Guardiola donirao milijun eura kako bi pomogao borbi protiv koronavirusa u Španjolskoj. Posljednja 24 sata u Španjolskoj donijela su 637 osoba preminulih od koronavirusa. Najmanji je to broj smrtnih slučajeva u jednom danu od 24. ožujka, javlja list El Pais.

Čitajte i:

Korona i potres promijenili su joj perspektivu: 'Luksuz su za mene sad posve druge stvari'

Baš kao u ratu, kraljica je svoj govor usporedila s onim koji je 1940. održala s pokojnom sestrom

Bila je i beskućnica, bolovala od raka i anoreksije. Slavna glazbenica zaražena: 'Teško govori'

Linker
18. travanj 2024 20:12