Getty Images
Savjestan glumac

Nakon prekinutog snimanja u Pragu, Orlando juri doma da bude u karanteni

Glumac se iz Češke vraća u Sjedinjene Američke Države, iako nije poznato je li bio u kontaktu s nekim zaraženim, namjerava određeno vrijeme provesti u samoizolaciji.

U jeku globalne ekspanzije koronavirusa čini se da nitko neće proći bez ikakvih posljedica, tako je glumac Orlando Bloom (43) otkrio da se vraća u SAD-e sa seta, ali umjesto da se nastavi slobodno kretati morat će u karantenu. Glumac je objavio fotografiju s kolegama iz produkcije serije "Carnival Row" koju su snimali u Češkoj, a zbog pandemije virusa, snimanje je prekinuto.

"Ovo je naš oproštaj budući da idemo doma u karantenu".

Bloom je u svom InstagramStoryju objavio fotografiju s kolegama s kojima je snimao seriju u Pragu.

Instagram
Orlando Bloom i njegovi kolege sa snimanja serije vraćaju se kućama iz Češke.

"Vraćamo se u Sjedinjene Države, barem se ja vraćam doma zato što se želimo vratiti prije karantene", objasnio je. "Sve vas volim, budite sigurni. Samoizolacija. Čini se potpuno ludo sve što se događa s koronom, ali učinite pravu stvar i vi i vaša obitelj i budite sigurni. Za nekoliko tjedana pobijedit ćemo ovog zloćka", pojasnio je glumac.

Pozvao ljude da se drže samoizolacije

Čini se da je Bloom pojurio nazad u SAD prije uvođenja Trumpove mjere o obaveznim karantenama svih državljana koji se vraćaju iz Europske unije, ali svejedno namjerava ostati u samoizolaciji u vlastitom domu.

Iz objave nije jasno je li Bloom bio u kontaktu s nekim tko je zaražen koronavirusom, ali namjerava poštovati odluku vodstva svoje zemlje koja državljane SAD-a upućuje na samoizolaciju kako bi spriječili širenje virusa.

Glumac s pjevačicom Katy Perry očekuje zajedničko dijete, a dok je on snimao seriju u Europi, Katy je održala nekoliko nastupa u Australiji. Pjevačica je viđena na aerodromu u Sydneyu u četvrtak, a kako pišu strani mediji prije toga je otkazala niz dogovorenih intervjua.

Pročitajte i:

Linker
23. travanj 2024 11:47