IKEA
za dom po mjeri

Neka mašta proradi: Stigao je novi IKEA katalog za 2021. godinu!

Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga je jubilarno - njime se obilježava 70. rođendan ove publikacije, i stigao je! Da bismo ga učinili posebnim, u IKEA-i su ga pretvorili u inspirativni priručnik pun savjeta prilagođenih raznim budžetima, ali i praktičnih ideja, novih uzbudljivih proizvoda te poznatih favorita, a sve u novom i poboljšanom digitalnom formatu.

Naši se svjetovi konstantno mijenjaju, a posebno u recentnijem razdoblju, s digitalnim iskustvima koja su se integrirala u naš svakodnevni život.

"Kako bismo uskladili stalno mijenjajući način života i potrebe ljudi u ovom digitalnom dobu, pretvorili smo naš katalog u digitalni priručnik, jednostavan i uvijek dostupan bilo kome, u bilo kojem trenutku, i na svakom mjestu. Olakšan mu je pristup, kao i njegovo spremanje, što je posebno korisno u malim životnim prostorima." ističu iz robne kuće IKEA.

IKEA

"Svaku smo stranicu ispunili onim što je bio temelj našeg asortimana svih ovih godina - predmeti koji mogu značajno promijeniti svakodnevni život." dodaju. IKEA katalog 2021. doista je prepun nadahnuća i savjeta o tome kako domove diljem svijeta učiniti ugodnijim, pametnijim, održivijim i ljepšim za sve koji u njima žive.

Osim što je prikladniji i pristupačniji, digitalni katalog nudi još kreativnija rješenja i profesionalne savjete za pretvaranje bilo koje kuće u dom iz snova.

Ovaj prošireni virtualni priručnik dizajniran je tako da inspirira svakoga u bilo kojem trenutku i na svakom mjestu, čime se korisničko iskustvo kataloga diže na novu razinu. Nove značajke poput hot-spotova na proizvodima prikazanima na fotografijama jamče više integrirano i olakšano iskustvo kupovine.

IKEA

"Održivost je jedna od glavnih vrijednosti kojih se držimo, a IKEA katalog tretiramo kao i svaki drugi IKEA proizvod. To znači da se okolišni i društveni problemi uzimaju u obzir u procesu proizvodnje, te se katalog ove godine neće distribuirati na adrese domaćinstava." naglašavaju u ovoj poznatoj švedskoj kompaniji.

IKEA

Ova odluka predstavlja značajan korak u smjeru ostvarenja vizije tvrtke IKEA o potpuno klimatski pozitivnoj do 2030. godine, istovremeno pružajući neograničenu podršku svima, u bilo koje doba, u preobražavanju svakodnevnog života kod kuće.

IKEA

Izuzetno popularna tiskana verzija kataloga od 1. rujna besplatno će se moći preuzeti u robnoj kući IKEA u Zagrebu.

IKEA

https://www.ikea.com/hr/hr/customer-service/catalogues/

Čitajte i...

EKSKLUZIVNO: Zavirite prvi u Indirine apartmane u Fažani, koje je uredila svojim namještajem!

Potpuno preuređeni splitski CineStar u Joker centru ekskluzivno nudi prvu kids kino dvoranu i royal beds ležajeve za dvoje

Tradicionalni engleski stil na suvremeni način: Kako urediti modernu oazu za rad i život

Linker
17. travanj 2024 04:17