Goran Bogdan
 Damjan Tadić / Hanza Media
Tko je rekao da je dobio košaricu?

Njihova ljubav cvate unatoč podvalama: Ne odvajaju se jedno od drugoga

U intervjuu za magazin Gloria otkriva da ga suprotni spol čini sretnim, čak i kada dobije "košaricu", a košaricu, po svemu sudeći, još nije dobio.

Iako se posljednjih dana govori kako je jedan od najpoželjnijih glumaca na ovim prostorima - Gordan Bogdan (39), ponovno slobodan, imamo dokaz da to nije tako. Naime, ljubavna veza koju je prošlog ljeta započeo s glumicom Jovanom Stojiljković (27), s kojom se već onda pojavio na crvenom tepihu Sarajevo film festivala, ovih je dana dobila epilog.

Facebook

Dvoje zaljubljenih na jednom od najutjecajnijih filmskih festivala u Berlinu, Berlinaleu, nisu se odvajali jedno od drugoga.

Svjedočili su tome i naši novinar i fotograf, kao i ekipa filma "Otac" koji je upravo tamo doživio svjetsku premijeru, a Bogdan pokupio ovacije publike. O svemu je fotografiju podijelila i producentica Jelena Mitrović. Osim Gorana i Jovane, na fotografiji su i Amra Bakšić Čamo, Danijel Hočevar, Jelena Mitrović, Vanja Kovačević, Boris T. Matić, Lana Matić, Selma Mehadžić, Hrvoje Laurenta, Ognjen Sviličić i Srđan Golubović.

Inače, Goran Bogdan u filmu "Otac" Srđana Dragojevića glumi glavnu ulogu, a sada ga već možemo gledati na novom kanalu RTL televizije u hvaljenoj seriji "Senke nad Balkanom".

Njegova kolegica po struci Jovana, glumila je sa svojim partnerom upravo u toj seriji redatelja i glumca Dragana Bjelogrlića.

U intervjuu za magazin Gloria otkriva da ga suprotni spol čini sretnim, čak i kada dobije "košaricu", a košaricu, po svemu sudeći, još nije dobio. Tada je otkrio da je, kada se zaljubi, svaki puta drugačiji, ali i da je, kao i svi drugi, doživio odbijanje. No, kako je rekao, to ga nije uvijek rastužilo. "Nekad me i razveseli", otkrio je glumac.

Cijeli intervju možete pročitati ovdje.

Linker
24. travanj 2024 09:26