VEDRAN PETEH / CROPIX
Purger s hajdučkim srcem

Novi izazovi zagrebačkog novinara: 'Najveći teret je na Ivani, ja pomognem koliko mogu'

Ivan Čorkalo koji u emisiji 'Provjereno' razotkriva kriminalce i nasilnike, prvi je put postao tata: njegova supruga Ivana rodila je sinčića Franu, čije najdraže modne detalje, zbog tatinih dalmatinskih korijena, krase simboli splitskih bilih.

Premda je rođen u Zagrebu, novinar Provjerenog Ivan Čorkalo (38) zbog dalmatinskih korijena navija za Hajduk, a torcidaš će nesumnjivo biti i njegov jednoipolmjesečni sinčić Frane. Ima platneni ubruščić sa znakom Hajduka, koji Dalmatinci zovu babarin, a kad poraste, zamijenit će ga šalom.

- Frane je rođen 29. srpnja u Petrovoj carskim rezom, a porođaj je prošao bez većih problema. Vjerujem da ne postoji trudnica koja će reći da je sve bilo savršeno, ali kad se dijete rodi živo i zdravo i kad je supruga ok, tko se ičega sjeća. Jedino mi je bilo teško što Ivanu i Franu nisam vidio gotovo tjedan dana. Zbog Covida-19 nisu bili dopušteni posjeti pa sam morao čekati da budu otpušteni iz bolnice. Vidjeli smo se putem videopoziva, ali to nije to. Ništa ne može zamijeniti osjećaj kad svoje dijete prvi put uzmeš u naručje - govori Ivan za magazin Gloria i dodaje kako se on i supruga, ekonomistica s kojom se vjenčao lani u srpnju, još privikavaju na novi ritam.

zagreb 08.09.2020
Ivan, Ivana i Frane Corkalo 
foto vedran peteh
VEDRAN PETEH / CROPIX
Njihov sin Frane rođen je u Petrovoj carskim rezom.

Frane noću malo spava, a kad krene plakati zbog grčeva, čini im se da traje vječno. Naizmjence ga nose, no sve im je to slatka briga jer znaju da će proći. Inače je, kažu supružnici Čorkalo, Frane mirna i nasmijana beba pa su sigurni da će biti veseljak.

- Najveći teret je na Ivani, koja je sa sinom tijekom dana. Fantastično se snašla u ulozi majke, a ja pomognem koliko mogu. Presvučem pelene, uspavam ga, a supruga nahrani Franu. Oboje se maksimalno trudimo i to nam je gušt - govori Ivan, nježni suprug i tata, ali beskompromisni novinar koji će i u 14. sezoni istraživačke emisije Nove TV razotkrivati nepravilnosti u društvu i opasne tipove.

Čitajte i:

Stigao sin! Nakon najveće tragedije, ponovno slave: Alec i Hilaria Baldwin dočekali i peto dijete

Poznata dramaturginja spremna za najljepšu ulogu: 'Čekamo novog člana obitelji'

Mario Petreković oduševio prvom fotografijom s novorođenom kćerkicom i otkrio čime je uspavljuje

Linker
02. travanj 2024 13:57