Saša Burić
Stigla prinova

Obitelj Dragojević slavi! Udovica legendarnog splitskog glazbenika dobila sedmo unuče

Sretnom viješću Vesna Dragojević pohvalila se na Facebooku, niti mjesec dana nakon što je otkrila da očekuje unuka.

U obitelj Dragojević stigla je velika sreća - sin pokojnog glazbenika Olivera Dragojevića, Davor, i njegova supruga Karmen dobili su drugo dijete. Sina Luku Karmen je rodila 24. svibnja 2020., a sretnu vijest nedugo nakon dolaska prinove podijelila je i njegova baka Vesna, Oliverova udovica.

"Prije 2 sata Marko je dobio brata Luku. Moj sedmi unuk", napisala je ponosna baka na Facebooku.

Livio Andrijić / Hanza Media
Vesna Dragojević s unucima.

Vesna je utjehu nakon gubitka supruga, kako je ekskluzivno rekla za Gloriju prošlog ljeta, našla upravo u unucima te je njezina sreća sada još i veća.

Vela Luka, otok Korcula, 310718.
Posmrtni ostaci pjevaca Olivera Dragojevica stigli su u Velu Luku  posebnim katamaranom gdje ih je docekalo nekoliko tisuca mjestana. Oliver Dragojevic bit ce pokopan sutra poslijepodne na groblju u Veloj Luci.
Na fotografiji: Oliverovi sinovi Davor i Damir sa suprugama
Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media
Davor Dragojević sa suprugom Karmen te njegov brat blizanac sa suprugom Vandom

Nakon Oliverove smrti, nije imala snage vratiti se na Korčulu, otok gdje su ona i suprug proveli najsretnije trenutke, no upravo je tamo pronašla mir, a i njezini unuci, Duje, Margita, Vinko, blizanci Lucija i Toni te Marko, svakim je danom nečime razvesele.

"Unuk Marko ima godinu i pol dana i malo je nemiran. Ali što je smišan i sladak. On već sam jede i sve jede, od kapule do fažola. Ne dopušta nam da ga hranimo, sve sam želi. Stalno mi je nabija balun", rekla je Vesna o najmlađem unuku.

12.08.2007., vela luka, damir, nevena, dino, duje, oliver, vesna i davor dragojevic             snimio livio andrijic
Livio Andrijić
Obitelj na okupu: Oliver za života sa sinovima Damirom, Dinom i Davorom, suprugom Vesnom, snahom Nevenom i unukom Dujom.

Progovorila je i o Oliverovim zadnjim danima: "Pred kraj života Oliver je bio prikovan za krevet, teško je govorio, a mjesecima nije mogao svirati... Teško mi je to reći, ali za njega je ovo najbolji kraj. Meni je to bila velika utjeha kad je preminuo. A posebnu snagu dao mi je Oliverov pokop. Iako sam oduvijek znala da ga ljudi vole, tek sam tada spoznala koliko je uistinu bio omiljen. Duboko sam zahvalna Splitu na onom veličanstvenom ispraćaju. Sigurna sam da bi i Oliver ostao bez riječi vidjevši prepunu Rivu i brodove u luci koji su nas pratili do Korčule, iako je cijeli život bježao od bilo kakve vrste pažnje. Nikada se nije smatrao zvijezdom i osjećao se nelagodno kad bi ga drugi hvalili".

Sigurni smo da bi Oliver, baš kao i Vesna, bio izvan sebe od sreće zbog sedmog unuka. Iako ne može biti s njim, sigurno smo da ga pazi negdje odozgo.

Čitajte i:

Velika sreća u domu Dragojevića: Vesni stiže sedmo unuče

EKSKLUZIVNO Vesna Dragojević: 'Nakon Oliverovog odlaska, utjehu sam pronašla u unucima'

EKSKLUZIVNO: Vesna Dragojević o posljednjoj zajedničkoj godini s Oliverom

Linker
02. prosinac 2022 14:25