Arhivska fotografija / Hanza Media
ALEKSANDAR BOGDANOVIĆ

Osječki glumac bori se za život nakon teške nesreće: 'Vjerujemo da će izboriti i ovu bitku'

Glumac Aleksandar Bogdanović zadobio je ozljede opasne po život nakon što je na njega na pješačkom prijelazu naletio automobil.

Glumac Aleksandar Bogdanović zadobio je ozljede opasne po život nakon što je na njega na pješačkom prijelazu naletio automobil.

Glumac HNK u Osijeku, Aleksandar Bogdanović (45), zadobio je teške tjelesne ozljede nakon što je na njega sinoć u Osijeku, na pješačkom prijelazu u Ulici kneza Trpimira, naletio automobil kojim je upravljao 22-godišnji vozač, piše Jutarnji list.

Glumac je zadobio teške ozljede glave te se nalazi u KBC-u Osijek u induciranoj komi, a stanje je još neizvjesno.

- Bili smo u bolnici do tri sata ujutro. Liječnici su učinili sve što je bilo u njihovoj moći i početno iznimno teško stanje uspjeli stabilizirati, a sada je sve na Aci i njegovoj mentalnoj i fizičkoj snazi, koja je iznimno velika, pa se svi molimo i vjerujemo da će izboriti i ovu bitku - rekao je za Jutarnji list glumac Miroslav Čabraja.

Bogdanović je rođen u Osijeku, Akademiju umjetnosti završio je u Novom Sadu, a publika ga najviše pamti po kazališnim ulogama u HNK Osijek poput one u predstavi "Mrtve duše" te po ulogama u filmovima i serijama kao što su "Larin izbor", "Počivali u miru" i "Novine".

Linker
28. travanj 2024 06:16