Instagram
FROM KRKA WATERFALLS

Poseban rođendanski nastup: Hauser časti spektakularnim koncertom na slapovima Krke

Hauser u ponedjeljak slavi rođendan uz streaming posebnog solo nastupa snimljenog na prekrasnim slapovima Krke.

Nacionalni park Krka bit će kulisa za rođendanski nastup našeg poznatog mladog čelista Stjepana Hausera.

Svi koji su je posjetili, znaju kako ljepote Krke nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa će to za publiku biti sjajna prilika da barem nakratko uživa u njenim ljepotama i klasične glazbe na violončelu. Uz to, bit će ovo još jedna prilika da Hauser u svijet pošalje prekrasnu turističku razglednicu Hrvatske. Hauser će u izvedbe uklopiti i remek-djela objavljena na hvaljenom albumu “Classic”.

Koncert možete premijerno pratiti na Hauserovom službenom YouTube kanalu 15. lipnja u 20 sati i već sad namjestiti podsjetnik!

Bit će to nastavak Hauserovog projekta "Alone, Together - from Arena Pula". Podsjtimo, Hauser je u u travnju nastupio sam u praznoj pulskoj Areni, a nastup je posvetio svima koji radili na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa.

Spektakl u Areni: Emotivan nastup Stjepana Hausera u rodnom gradu

“Nakon što smo završili “Alone, Together” iz pulske Arene, shvatio sam da su blizu prekrasne lokacije koje pružaju mogućnost sviranja mojeg najdražeg repertoara u izvanrednom okruženju. I to ne samo na jednom koncertu, već da je moguće napraviti seriju jedinstvenih koncerata. Mnogo mi znači to što se mogu povezati s toliko vas. Iako sviram sam, ipak možemo to iskustvo podijeliti zajedno. Nastup na slapovima Krke ima za mene posebno značenje jer ćemo ga objaviti na moj rođendan. Pridružite mi se da ga proslavimo zajedno, Alone, Together” - poručuje Hauser!

Roger Rich / Press

Čitajte i:

Hauser se dočepao Talijanke, zaljubljeno ju gleda i kaže: 'Konačno smo opet skupa'

Najdirljiviji trenutak Hauserove samotnosti: Potpuno novo lice osebujnog umjetnika

Linker
25. travanj 2024 10:51