CROPIX
Dala svoju verziju događaja

Severina nakon uhićenja: 'Nisu mi dali da vidim sina više od mjesec dana'

Nakon što je privedena jer je kršila zabranu kretanja u Beogradu, Severina se oglasila putem svog PR tima kako bi objasnila što se točno dogodilo i zašto se našla u vrlo neugodnoj situaciji.

U Beogradu su na snazi stroge mjere zbog pandemije koronavirusa, a jedna od njih je i zabrana kretanja od 17 sati do pet ujutro. No, na ulicama Beograda se, po pisanju srpskih medija, u srijedu navečer u 21 sat našao BMW zagrebačkih tablica u kojem je bila Severina.

Provjerom policije utvrđeno je da nema dozvolu za kretanje, nakon čega je privedena u policijsku stanicu. Kasnije će morati ići kod suca za prekršaje, a prijeti joj novčana kazna od tri do 10 tisuća kuna.

Inače, Severina u Beogradu provodi karantenu sa suprugom Igorom Kojićem i ostatkom njegove obitelji te kako bi bila blizu sinu Aleksandru koji je s ocem Milanom Popovićem u istom gradu.

Nakon uhićenja, Severina se oglasila putem svog PR tima i dala svoju verziju događaja:

"Severina se sinoć pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, jučer je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta", stoji u priopćenju.

"Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla natrag u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprječavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj, s majkom koju nije vidio više od mjesec dana", stoji u dodatku.

Tvrdi da stalno trpi prijetnje i podmetanja

Severina u Beogradu boravi još od sredine ožujka, no Popović joj je odbio predati sina jer je proglasio samoizolaciju kada ona u Srbiji još nije stupila na snagu. Na Instagramu je 17. ožujka objavila video u kojem stoji ispred zgrade u kojoj živi Milan Popović i zvoni mu, no on ne odgovara.

Spomenuti video možete pogledati ovdje.

"Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak.

Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata", napisala je tada Severina koja se danas treba vratiti u Zagreb.

Čitajte i:

Severina priznala da se udebljala tijekom karantene: 'Dobila sam sedam kilograma'

Severina se prisjetila rođenja sina i posve raznježila fanove: 'Ljubav rađa heroje'

Poznate majke izvan sebe su zbog Severine: 'Sram ga može biti!'

Zbog Severine su nam opet zasuzile oči: 'Mogu osvojiti svijet jednom rukom, dok me ti držiš za drugu'

Severina nakon presude uložila žalbu: 'Dijete se nije ni pitalo gdje želi živjeti, što je protivno svim pravima djeteta'

Linker
25. travanj 2024 08:10