Varteks kampanja
 Mare Milin
#ostajemdoma

Sjajan potez: Legendarni domaći brand daje svoj doprinos u borbi protiv koronavirusa

Varteks je malo stavio na stranu proizvodnju modne odjeće kako bi dao svoj doprinos u borbi protiv koronavirusa.

Naime, svi znamo da u zemlji vlada nestašica zaštitnih maski, a iznimno su važne kako bismo zaštitili i sebe i druge od širenja zaraze.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Domaći brand Varteks je na svojim internet stranicama objavio kako je počeo s ubrzanom proizvodnjom zaštitnih maski koje će donirati Stožeru civilne zaštite i Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

"Prve isporuke kreću već danas i nastaviti će se tijekom sljedećeg tjedna. Varteks će donirati ukupno 50.000 komada zaštitnih maski Stožeru civilne zaštite i 20.000 komada Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Cilj je pridonijeti u najvećoj mogućoj mjeri sprječavanju širenja zaraze virusom COVID-19", stoji u objavi.

Kako su se odredbom Vlade zatvorile sve trgovine koje sada nisu nužne za normalno funkcioniranje društva, poput trgovina s odjećom, brandovi su se fokusirali na online shopping, a među njima je i Varteks koji je na svom Facebook profilu poručio da su "napunili webshop outlet". Dakle, ako vam je dosadno, zavirite tamo bez obveze i priuštite si nešto lijepo. Ionako nam u ovim teškim vremenima treba malo zadovoljstva, a ako vas nabavljanje novih krpica čini veselima, tko smo mi da sudimo!

Linker
24. travanj 2024 18:11