AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
Što se dogodilo?

Strašna priča! Nestaloj glumici i dalje nema traga, bivši suprug slomljen i zabrinut

Zvijezda serije 'Glee', glumica Naya Rivera, nestala je nakon što je sa svojim sinom otišla na kupanje. Brodom su otplovili na jezero, a nekoliko sati kasnije policija je pronašla dječaka kako sam boravi na plutajućem brodu.

Bivši suprug nestale glumice Naye Rivere oglasio se nakon što je zvijezda serije 'Glee' nestala u srijedu. Podsjetimo, s četverogodišnjim sinom otišla je na kupanje brodom, a na jezeru je nestala. I dalje traje potraga za njom, no kako sati prolaze tako spasioci gube nadu.

Previše sam zabrinut da bih išta komentirao!

Njezin bivši suprug i otac njihovog četverogodišnjeg sina slomljen je i u nevjerici. Nad dječakom su Ryan Dorsey i Naya Rivera imali zajedničko skrbništvo i maleni je, nakon što ga je policija pronašla samog na brodu koji je plutao jezerom, odveden kod oca. Iako je njihov brak završio prije dvije godine, nepotrebno je govoriti koliko je Dorsey potresen. Ove teške dane provodi uz sina i obitelj glumice pa su ga tako novinari uhvatili pred domom manekenke Nickayle Rivere, Nayine sestre.

Mandatory Credit: Photo by Jim Smeal (5479666bg)
Naya Rivera and Ryan Dorsey
March of Dimes Celebration of Babies, Los Angeles, America - 04 Dec 2015,Image: 268281248, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jim Smeal / Shutterstock Editorial / Profimedia
Jim Smeal / Shutterstock Editorial / Profimedia
U danima sreće Ryan Dorsey i Naa Rivera uživali su kratko, no iz braka su dobili sina koji im je oboma na prvom mjestu.

Okolnosti su stravične, no svi se nadamo najboljem.

Na upite novinara nije želio odgovarati, rekao je tek da je previše zabrinut da bi išta trenutno komentirao. Izvori bliski bivšem suprugu glumice ističu da nije znao ništa o njezinim planovima da s dječakom ode na jezero Piru. Dodaju da je na mjesto nesreće otišao čim je čuo što se dogodilo. "Okolnosti su stravične, no svi se nadamo najboljem. Naya nije Ryanu spominjala planove jer nisu bili u takvom odnosu, no on je slomljen zbog svega", izjavili su njegovi prijatelji medijima.

Iako potraga za glumicom nije obustavljena, policija i spasioci sve su uvjereniji da se Naya, nažalost, utopila. Prijatelji i obitelj mole da se ne prestane tražiti sve dok glumica ne bude pronađena. Lokalne vlasti upozorile su da je potraga kompleksna, a izrazili su bojazan da je nikada neće pronaći.

Čitajte i:

Nestala zvijezda serije 'Glee'! Glumica sa sinom otišla na izlet brodom, maleni pronađen sam

Glumica koju su svi voljeli zapravo je zlostavljačica iz pakla: 'Govorila je da je kraljica seta'

5 godina nakon životne tragedije osmijeh joj je ponovno na licu

Linker
18. travanj 2024 18:52