Ivan Gudić
Šljokice i još malo šljokica

Suradnja bivših misica: Splitska dizajnerica predstavlja novu kolekciju koja vraća u osamdesete

Splitska dizajnerica Monika Sablić u modnom svijetu je već osam godina, a za kampanju svoje nove kolekcije izabrala je dugogodišnju prijateljicu Renatu Lovrinčević Buljan koja se u ulozi modela itekako dobro snašla.

Iako dolaze iz dva različita tabora izbora ljepote, Monika Sablić bila je Miss Dalmacije 1999., a Renata Lovrinčević Buljan Miss Universe 2000., splitsku modnu dizajnericu i fitness influencericu veže dugogodišnje prijateljstvo.

"Renata je predivna osoba i velik profesionalac. Treniram s njom u teretani, tako da često provodimo vrijeme zajedno", kazala je Monika Sablić. Splitska modna dizajnerica angažirala je fitness influencericu kao zaštitno lice u svojoj najnovijoj kampanji naziva "Material Girl".

Ivan Gudić

Renata je za potrebe kampanje odbacila sportski triko i uskočila u šljokičasto odijelo. Potpuno se uživjela u ulogu Madonne, kakvom ju je Monika vidjela u svojoj najnovijoj kampanji i zaplesala u splitskom klubu Central gdje su imale photoshooting. "Totalni povratak u osamdesete! Renata predstavlja sve ono što zamišljam o ženi koja nosi komade ove odjeće. Kolekcija odiše glamurom tog razdoblja, ali isto tako može se kombinirati i u poslovnim prillikama, primjerice šljokičaste hlače i obična bijela majica izgledaju odlično" rekla je Sablić.

Ivan Gudić

Renata je dodala da se na snimanju uistinu odlično zabavila. "Osjećala sam se kao kraljica na snimanju. Odjeća je super i stvarno nosiva, a i šminka i frizura su mi top" kazala je Renata. Osim efektnog šljokičastog odijela, kolekcija se sastoji i od haljine boje ciklame u stilu Marilyn Monroe, zlatne haljinice kao i ljubičaste na jedno rame te srebrnih hlača na zvono s bluzom na volane i ljubičastim rukavicama.

Ivan Gudić

Ivan Gudić

Ivan Gudić

Linker
30. rujan 2022 22:22