Milan Malíček / Borgis / Profimedia
Stigla prinova

Šuškanja su bila točna! Ed Sheeran dobio djevojčicu, ali nitko nije očekivao da će joj dati ovakvo ime

Nakon što je izvor blizak glazbeniku i njegovoj supruzi hokejašici prije nekoliko tjedana potvrdio da par očekuje prinovu, stigao je i taj sretan dan. Glazbenik je fanove oduševio fotografijom koja govori više od tisuću riječi, ali i izborom imena.

Britanski glazbenik Ed Sheeran i njegova supruga Cherry Seaborn postali su roditelji. Iako se već i prije šuškalo da očekuju dijete, Sheeran je tek sada objavio sretnu vijest i to, naravno, putem Instagrama. Na svom profilu je podijelio simpatičnu fotografiju šarene dekice i minijaturnih čarapica koja govori sama za sebe.

"Bok! Moram s vama podijeliti jednu vijest... Prošlog tjedna, uz pomoć odličnog tima, Cherry je rodila predivnu i zdravu djevojčicu Lyru Antarcticu Seaborn Sheeran. Potpuno smo zaljubljeni u nju. I ona i majka su odlično, a svi mi ostali smo u sedmom nebu. Molim vas da poštujete našu privatnost u ovo vrijeme. Šaljem vam puno ljubavi i vidjet ćemo se kada se vratim", napisao je glazbenik ispod fotografije.

Tajili do kraja

Sheeran i Seaborn su vijest o prinovi čuvali u tajnosti do posljednjeg trenutka, no britanski mediji su samo par tjedana prije rođenja malene doznali od izvora bliskog glazbeniku da će postati otac.

"Ed i Cherry jednostavno su presretni i jako uzbuđeni, no kao što znate, sve to vole držati u svom krugu ljudi i obitelji. Karantena im je dobro poslužila kao izgovor da nigdje ne izlaze, pa je rijetko tko od prijatelja znao da će uskoro postati roditelji. No, kako se bliži termin, tako su rekli onima njima najbitnijima. Njihove obitelji su izvan sebe od sreće i jedva čekaju upoznati novog člana obitelji", rekao je jedan od izvora za Daily Mail.

IPSWICH, ENGLAND - APRIL 21:  Musician Ed Sheeran and fiance Cherry Seaborn look on during the Sky Bet Championship match between Ipswich Town and Aston Villa at Portman Road on April 21, 2018 in Ipswich, England. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)
Getty Images
Ed i Cherry zaljubili su se još u srednjoj školi.

Inače, supružnici, koji su u braku od 2018. godine, poznaju se još od djetinjstva jer su zajedno odrasli u malom mjestu u Engleskoj te su išli u istu srednju školu. Malo parova iz svijeta showbizza može se pohvaliti ovakvom ljubavnom pričom, i onim što je najvažnije, da je trajna.

Sheeran je prošlog Božića objavio kako se povlači iz svijeta glazbe na neko vrijeme kako bi se posvetio supruzi pa dolazak djeteta zapravo nije ništa čudno. Dijete je velika odgovornost i njime se život parova u potpunosti mijenja pa glazbenik ne bi mogao balansirati na dvije strane jer se bavi takvim poslom gdje to nije moguće, posebice ako govorimo o glazbenim turnejama koje oduzimaju puno vremena i energije.

"Počinjem život s Cherry, ne mogu provesti narednih 20 godina na putu. Djeca bi promijenila stvari i ne bih oklijevao žrtvovati ovo zbog njih. Da mi netko kaže da zbog djece više ne bih mogao nastupati, ne bih se žalio, za mene bi to bilo u redu", kazao je tada glazbenik.

Čitajte i:

Zaljubili se još u srednjoj školi, vjenčali u tajnosti, a uskoro će im se životi u potpunosti promijeniti

Emma Roberts otkrila spol prvog djeteta: Sretnu vijest glumica je objavila uz nježne fotografije

Oprostio se sa suzama u očima: Nakon teških optužbi, Ed Sheeran uzima pauzu od glazbe

Bivša manekenka potvrdila je radosnu vijest s odmora na Hvaru: 'Stiže nam Makova sestrica'

Linker
19. travanj 2024 04:44