U samoizolaciju je morao nakon što je bio u kontaktu sa zaraženom osobom u Zadru na 'Adria touru'.
 Nikolina Vuković Stipaničev / Hanza Media
Podijelio i zanimljiv glazbeni broj

Tko je naljutio Gorana Bogdana? Podignuo 'onaj' prst i poručio: 'Korone još nisam imao...'

Najzaposleniji domaći glumac ovih je dana u drugoj samoizolaciji. Prvu je prošao u ožujku, a u drugoj se nalazi trenutno - zbog boravka na teniskom turniru 'Adria Tour' u Zadru.

'Živ sam, zdrav sam. Korone još nisam imao. Brzo će ovo proći. Stisnimo. Ostanimo odgovorni', napisao je glumac Goran Bogdan nakon što je objavljeno da je u samoizolaciji. Naime, zbog koronavirusa koji se pojavio na teniskom turniru 'Adria Tour', Bogdan je morao u samoizolaciju. Boravio je, naime, u Zadru i bio na turniru, a iako ni s kim od zaraženih nije imao bliži kontakt - iz predostrožnosti je odlučio provesti dva tjedna bez kontakta s vanjskim svijetom.

Podijelio zanimljivi glazbeni broj

Zbog toga je Bogdan morao otkazati i gostovanje u emisiji 'Nedjeljom u 2' kod Aleksandra Stankovića protekle nedjelje. Budući da su mnogi jedva čekali čuti i vidjeti što radi najzaposleniji domaći glumac - mnoge je vijest o otkazivanju gostovanja razočarala. No, sigurno i zdravlje prije svega. Lijepa je to i važna poruka koju je Bogdan svojim odgovornim činom poslao u svijet. Uz objavu o svom zdravstvenom stanju, Bogdan je podijelio i singl "Vrijeme će doći" mostarskog benda "Zoster".

Druga izolacija u manje od četiri mjeseca

Podsjetimo, slavni glumac već je u ožujku odradio izolaciju nakon što se vratio u Zagreb sa snimanja iz Beograda. "Posljednji dan snimanja bio mi je 11. ožujka i odmah nakon toga sam pošao u Zagreb. Otišao sam uoči zatvaranja granica. Tada se nisam niti nadao da će otići ovako daleko. Iako smo, istina budi, poučeni talijanskim iskustvom mogli to očekivati. Prvo mi je bilo super, sam u stanu. Gledao sam sve serije i filmove koje godinama nisam stigao, čitao, naprosto uživao', ispričao je Bogdan tada za Jutarnji list.

Čitajte i:

Goran Bogdan je ponovno u samoizolaciji, a Aleksandar Stanković mora naći novog gosta

Njihova ljubav cvate unatoč podvalama: Ne odvajaju se jedno od drugoga

Goran Bogdan i Marija Škaričić među zvijezdama ovogodišnjeg Berlinalea, predstavljaju se u izvrsnoj domaćoj produkciji

Linker
20. travanj 2024 01:20