Sunset Box / Allpix Press / Profimedia
Elita New Yorka

Tračerica se vraća! Snimanje omiljene serije kreće uskoro, a uz nove glumce ima promjena i u radnji

U doba Instagram zvijezda, blogera i influencera, pravo je vrijeme da se ponovno oživi stranica o mladoj eliti New Yorka, kažu iz produkcije te najavljuju skori početak snimanja.

Omiljena serija posh modernih djevojaka diljem svijeta stvarno se vraća, američki mediji potvrdili su da uskoro počinje snimanje druge verzije "Tračerice" (Gossip Girl). Kultna serija 2000-ih emitirat će se na HBO Max i to u punih 10 dugačkih epizoda, ponovno će prikazivati živote bogatih i slavnih tinejdžera.

U doba Instagram zvijezda, blogera i influencera, pravo je vrijeme da se ponovno oživi famozna tračerska stranica o mladoj eliti New Yorka.

(De g à d)  in TV serie GOSSIP GIRL: serie created by Josh Schwartz, Stephanie Savage (2007) starring Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford; Drama; Drame; Romance; serie; television; Tv serie; TV; serie; serie internationale; americain; american; actrice; actress; Filmography Blake Lively; Filmography; Blake Lively; carrière; Série adaptée de l'oeuvre de Cecily von Ziegesar; series adapted the work of Cecily von Ziegesar; Warner Bros Television; CBS Paramount Television; Saison 2; 2009 NOTE: ACCESS RIGHTS ONLY This is a publicly distributed handout SunsetBox provides access rights only and does not license the copyright in the image This is a PR photo Sunsetbox does not claim any Copyright or License in the attached material Fees charged by Sunsetbox are for Sunsetbox's services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material By publishing this material, the user expressly agrees to indemnify and to hold Sunsetbox harmless from any claims, demands, or causes of action arising out of or connected in any way with user's publication of the material,Image: 299313150, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:  Sunset Box / Allpix Press / Profimedia
Sunset Box / Allpix Press / Profimedia
'Stare snage' Tračerice: Taylor Momsen, Leighton Meester i Blake Lively

Jasno je da će uloge dobiti neki novi klinci, od originalne postave jedino će se Kristen Bell vratiti kao naratorica nadolazećeg serijala. Glumica i glazbenica Emily Alyn Lind (18) tumačit će glavnu ulogu u novim epizodama "Tračerice", obznanjeno je još u ožujku 2020.

Njezin lik zvat će se Audrey, koja "je u dugoj vezi i počinje se pitati čega još sve ima tamo vani". Dodatni detalji o njezinom liku, kao i o ostatku postave, još uvijek su tajni.

Osam godina nakon što je originalna web stranica ugašena, nova generacija njujorških tinejdžera iz privatne škole biva upoznata s društvenim nadzorom Tračerice.

Poznato je da će dio glumačke postave uključiti i include Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez te Jasona Gotaya. Detalji o njihovim likovima, kao i novim glumcima odabranima za seriju produkcija i dalje drži u tajnosti

Snimanje kreće već u listopadu

Pandemija koronavirusa odgodila je Tračericu 2.0, odnosno nije još uvijek poznat datum emitiranja, ali potvrđeno je da će se već u listopadu 2020. početi sa snimanjima u New Yorku.

Emily Alyn Lind
'Doctor Sleep' film premiere, Arrivals, Regency Village Theatre, Los Angeles, USA - 29 Oct 2019,Image: 479897078, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia
Emily Alyn Lind zvjezda je nove verzije Gossip Girl

Detaljna radnja serije, naravno, nije dostupna javnosti, ali produkcija je ponudila sažeti opis što gledatelji mogu očekivati u novim epizodama.

"Osam godina nakon što je originalna web stranica ugašena, nova generacija njujorških tinejdžera iz privatne škole biva upoznata s društvenim nadzorom Tračerice. Prestižna serija će pokazati koliko su se društvene mreže, i scena New Yorka, promijenile u proteklim godinama".

"To je novi pogled na to posebno društvo u New Yorku, ideja je da se društvo stalno mijenja. Koliko se izmijenio taj svijet, koliko su se promijenile društvene mreže i njihov utjecaj? Sve nam to dopušta da prikažemo svijet u ovih 12 godina, a ne da samo preradimo priču", objasnio je scenarist Joshua Safran što gledatelji mogu očekivati od, čini se, opet vrlo zanimljive "Tračerice".

Pročitajte i:

Novo lice 'Tračerice': Omiljena serija nije jača od običnog života, odgađa se početak njenog emitiranja

Uskoro stiže druga verzija 'Tračerice': Znamo tko će utjeloviti nove likove

Stižu nove epizode 'Tračerice': Provjerili smo gdje su danas omiljeni glumci

Linker
20. travanj 2024 01:20