QUAY/ MEGA / Mega Agency / Profimedia
Prva ljubav

Umro bivši dečko J. Lo! Bili su zajedno cijelo desetljeće: 'Nikada nije zaboravljao reći - volim te'

Hollywoodska zvijezda s prvom ljubavi provela je 10 godina od srednje škole, bio je uz nju dok je počinjala karijeru, ali ljubav nije izdržala.

David Cruz, bivši dečko latino dive Jennifer Lopez (50), preminuo je u 52. godini, a iako još nema mnogo službenih informacija o uzrocima smrti, navodno je umro zbog problema sa srcem, javlja TMZ.

Lopez i Cruz bili su u vezi gotovo deset godina, prohodali su još u srednjoj školi, kada je pjevačica bila nepoznata 15-godišnjakinja, a on je imao svega 16 godina. Prekinuli su sredinom devedesetih, kada je Jennifer bila na početku svoje, pokazat će se kasnije - maestralne karijere, ali prije uloge u filmu "Selena" s kojom je započela zvjezdani proboj.

Cruz je bio pratnja na nekoliko hollywoodskih događanja tada mladoj pjevačici i glumici u usponu. Došao je s njom i na premijeru film "Money train" u studenom 1995., a kako piše People, Cruza su tada opisivali kao asistenta produkcije.

Njihova ljubav ipak nije preživjela, a J.Lo je danas, nakon niza veza i nekoliko brakova s poznatim muškarcima, zaručena za bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza (44).

Cruzova dugogodišnja partnerica Isa ispričala je kako je bio divan otac njihovu sinu, sada marincu.

"Bio je ljubazan, drag i otvoren. Volio je ići u kazalište i gledati utakmice bejzbola. Nikada nije zaboravljao reći mi: ‘Volim te'”, rekla je Isa.


Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 19:20