Martina Mlinarević
 screen shot
vlada pomama

VIDEO/ Žena zbog koje je nastao najduži red na Interliberu: Martina Mlinarević ostala bez riječi u Zagrebu

Novinarka i aktivistica, spisateljica Martina Mlinarević, koja je svojom iskrenošću stekla brojne obožavatelje, stigla je u Zagreb kako bi predstavila svoju novu knjigu i stvorila najveću gužvu na Interliberu.

Obožavatelji su strpljivo u nepreglednom redu čekali da dođu do Martine Mlinarević i njezinog autograma, ali i da sa svojom ikonom, spisateljicom koja je potpuno iskreno podijelila svoju borbu s rakom dojke, kratko i popričaju. Odlično raspoložena Martina, čiju je četvrtu knjigu predstavio i Miljenko Jergović, nije skrivala sreću što je i njezina nova knjiga "Bukača" naišla na odličnu rekaciju publike. Naime, već je u prva dva dana interes bio toliko velik da je knjiga bila rasprodana i prije današnje promocije u Zagrebu. Zavirite na promociju nove knjige, za koju najavljuju da će biti još važnija od prethodne - Huzura, koji je doživio sedam izdanja.

Miljenko Jergović naglasio je na predstavljanju knjige da mu se jako sviđaju Martinini likovi iz romana i da u svojim pričama ona nikada nije žrtva.

Promocija njezine nove knjige u paviljonu 6. Zagrebačkog Velesajma trajala je tek dvadesetak minuta zbog rasporeda izdavača, a Martina je brojnim posjetiteljima obećala da će im se drugi put odužiti dužim 'laprdanjem'. Najduži red na Interliberu nastao je kada je na štandu svog izdavača BuyBook počela potpisivati knjige.

"Svi ovi ljudi na Interliberu čekali su u ovolikom redu mene. Kakvi luđaci obožavani. Hvala vam. Neobjašniv osjećaj", napisala je Martina.

Linker
23. ožujak 2023 04:01