promo
Na malim ekranima

Vraća se Arijana Čulina: S televizije najavljuju aktualne teme 'upakirane' u zabavan format

Ove jeseni u IN magazinu gledatelji imaju priliku pratiti novu rubriku pod nazivom 'Neću van sve reć'' autorice i nositeljice rubrike, književnice, televizijske i filmske glumice Arijane Čuline.

"Prošlo je 20 godina od moje Goge Biondine, sada se vraćam kao autor i komentator u novom formatu u kojem ću opet na svoj način komentirati razne dnevne događaje, muško-ženske odnose, a bit će tu i nešto malo politike. U tom humoristično-igranom prilogu imat ćemo i gostujuće likove - susjedu, prijateljice, muža...''izjavila je glumica i književnica Arijana Čulina povodom svoje nove rubrike u IN magazinu Nove TV.

Komičarka poznata po svom britkom i pitkom humoru, u svojim će TV kolumnama, koje će se prikazivati jednom tjedno, dati svojevrsni osvrt onoga što nam se događa u svakodnevnom životu.

Zabavne crtice iz života bit će upakirane u humorističnom duhu, a teme će obuhvaćati niz aspekata naše svakodnevice te brojne situacije u kojima se svatko može lako prepoznati.

Arijana je poznata komičarka koja zna u uobičajenim situacijama prepoznati ono nešto neuobičajeno, posebno, te duhovito interpretirati naizgled ''običnu'' zgodu.

Teme unutar rubrike će varirati od zdravog života, gužvi u prometu, raznih dogodovština s rive, do turizma, mode i ostalih aspekata današnjice u Hrvatskoj.

Prvo izdanje rubrike bavi se zamalo propalom turističkom sezonom i iznajmljivanjem apartmana.

screen shot

Na humorističan način vidjet ćemo tako osvrt na aktualnu situaciju u turizmu, a Arijana će napraviti i humorističnu karakterizaciju naših turista iz pojedinih zemalja članica EU.

Prvu epizodu moći ćemo pogledati već u četvrtak, 3. rujna u IN magazinu.

Čitajte i:

Genijalna Arijana progovorila o drugoj strani korone: 'Ne fali mi ni otac ni djeca, nego njegova ljubavnica'

Urnebesna glazbena parodija vraća se u Zagreb: Mjuzikl 'Menopauza' osvojit će vas zaraznim humorom

Sanja Doležal, Salome, Arijana Čulina i Karmela Vukov Colić u mjuziklu o menopauzi

Linker
10. travanj 2024 21:01