PictureGroup / ddp USA / Profimedia
Sreća je velika

Zvijezda 'Tračerice' slavi! Gotovo nitko nije ni znao da je trudna, a sada je rodila drugo dijete

Prije nekoliko mjeseci uhvaćena je u šetnji sa suprugom s trbuhom 'do zuba'. Slavni par uspio je dosta dugo tajiti i drugu trudnoću, ali ponosan se otac u jednom showu 'izlanuo' i rekao da je dobio bebu.

Nakon što su paparazzi otkrili njezini tajnu da je trudna s drugim djetetom, zvijezda serije "Tračerica" Leighton Meester rodila je sina. Njezin suprug, glumac Adam Brody pohvalio se prinovom u showu "The Fun Time Boys Game Night Spectacular".

"Dobio sam sina i to je dečko iz snova. Predivan je", uzbuđeno je rekao ponosni tata.

Slavni par već ima kćer Arlo Day, a Leighton je nedavno otkrila da se malena požalila što su mama i tata stalno na poslu.

"Toliko dugo ste na poslu. Ne možete raditi oboje istovremeno", rekla je mala mudrica. Glumica je u intervjuu za US magazine progovorila o majčinstvu na jedan vrlo neobičan način.

"Imam dijete i mislim si - ok, ne volim nikom drugog, samo njih. Čak ni sebe ne volim toliko koliko volim Arlo. Ni blizu! Bi li ubila nekoga za nju ili sama umrla? Naravno da bih", rekla je glumica.

Leighton i Adam upoznali su se 2011. na setu filma 'The Oranges'. Vjenčali su se 2014. godine, a rođenje kćeri tajili su gotovo dva mjeseca pa nije čudno da su isto napravili i sa sinom. Par ne voli iznositi u javnost previše detalja o privatnom životu pa nikada nisu potvrdili da su se vjenčali.

Adam Brody, Leighton Meester at The World Premiere of
PacificCoastNews/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia
Meester i Brody vjenčali su se još 2014., ali vjenčanje nikada nisu potvrdili.

Problemi s majkom

Glumica, koja se proslavila ulogom Blair Waldorf u seriji "Tračerica", rođena je u zatvoru u Teksasu, gdje je njezina majka služila kaznu zbog droge pa ju je odgajala njezina baka. Leighton i majka svoje su razmirice odlučile riješiti na sudu - podigle su tužbu jedna protiv druge zbog novca koje je glumica dala za liječenje mlađeg brata Alexandera.

Njezina majka je, naime, novac potrošila na botoks i ekstenzije te je podnijela protutužbu protiv kćeri u kojoj ju je optužila da je prekršila njihov ugovor. Tvrdila je da joj je Leighton usmeno obećala 10 tisuća dolara mjesečno, no davala joj je samo 7500. Zatražila je i novac za "žrtvovanje vlastite sreće" kada se zbog kćerine glumačke karijere morala preseliti u Los Angeles.

Čitajte i:

Tračerica se vraća! Snimanje omiljene serije kreće uskoro, a uz nove glumce ima promjena i u radnji

Zvijezda hit serije ponovno trudna: Paparazzi su je uhvatili s trbuhom do zuba

Uskoro stiže druga verzija 'Tračerice': Znamo tko će utjeloviti nove likove

Linker
16. travanj 2024 17:04