Instagram / Instagram
GODINA PADOVA I USPONA

Ana Gruica - prvi blagdani s novim dečkom

Za splitsku glumicu ova godina nije bila nimalo jednostavna: nakon tri godine veze i zajedničkog djeteta jesen je dočekala sama, ali na ljubav nije dugo čekala pa je blagdane provela u zagrljaju novog muškarca.

Kada je u rujnu ove godine otkrila da ona i Hrvoje Šalković nisu više zajedno mnogi su bili iznenađeni, iako na početku nisu mislili da će par preživjeti svoje prvo ljeto. Na kraju su glumica Ana Gruica i zagrebački spisatelj proslavili čak treću godišnjicu te postali roditelji, ali su još prije ljeta ove godine shvatili da im se putevi razilaze.

- Odlučili smo malo pričekati i razmisliti, ali kako se ljeto bližilo kraju, tako smo oboje postajali svjesni da jesen nećemo dočekati skupa. Zaključili smo da je razlaz najbolje rješenje - priznala je glumica koja je nakon toga odselila sa njihovim sinom Maratom Ivanom u rodni Split te mjesec dana nakon uživala u zagrljaju markantnog splitskog psihijatra Borana Uglešića. Ljubav prema putovanjima dijeli i sa svojim novim dečkom: zajedno su posjetili Dubrovnik i Milano, dok su blagdansko razdoblje proveli zajedno u Splitu. U njegovom zagrljaju Ana Gruica je svojim pratiteljima zaželjela sve najbolje povodom blagdana, a s njima je podijelila i ugođaj s božićnog ručka. Stol je ukrasila u blagdanskoj, crvenoj boji, koja je i simbol ljubavi - koju je ponovno pronašla u svojem rodnom gradu.

Objavu dijeli Ana Gruica (@anagruica)

Objavu dijeli Ana Gruica (@anagruica)

- Ljubavni brodolomi mi se događaju zato što ne pristajem na kompromise. Mnogo dajem, ali mnogo i očekujem: želim da me se i nakon mnogo zajedničkih godina šarmira i osvaja - kao na početku veze. Nadam se da ću napokon pronaći onog pravog, jer ne mislim se udavati osam puta kao Elizabeth Taylor - našalila se Ana Gruica još u rujnu, a čini se kako, barem zasad, istinski uživa sa splitskim psihijatrom.

Linker
16. travanj 2024 20:35