Profimedia, Backgrid USA
tetovaža

Ariana Grande je tema dana: Željela ispraviti grešku pa napravila još gore

Nakon što su je obožavatelji upozorili da njezina tetovaža ne znači ono što bi trebala, slavna pjevačica pokušala ju je popraviti - i napravila još veću grešku.

Nakon što je objavila novu pjesmu "7 Rings", pjevačica Ariana Grande odlučila ju je ovjekovječiti tetovažom na svojem tijelu - i to na japanskom jeziku. Svima je već poznato da se takve tetovaže moraju provjeriti dvaput prije nego tattoo majstor krene s tetoviranjem, ali slavna pjevačica napravila je grešku pa je na kraju umjesto imena svoje pjesme dobila riječ "shichirin", u prijevodu mali roštilj na ugljen. Naime, Ariana je odlučila izbaciti tri dodatna znaka i tetovirala samo dva - one koji, kada se koriste odvojeno, znače sedam i krug. Ipak, zajedno imaju potpuno drugo značenje, u što se pjevačica uvjerila na malo teži način.

Nakon što je upozorena da njezina tetovaža nije ono što ona misli, Ariana ju je pokušala ispraviti, ali niti u tome nije uspjela jer nije slušala upute: naime, trebala je na postojeću tetovažu dodati još jedan znak iznad nje, ali je odlučila "ispravak" tetovirati ispod postojećih znakova i dodala srce pa bi napisano ugrubo moglo biti prevedeno kao japanski BBQ prst.

Instagram

Ariana je cijelu situaciju prihvatila šaleći se na svoj račun, a istovremeno je poslužila kao upozorenje svima koji požele tetovažu na jeziku koji ne govore niti razumiju.

Linker
19. travanj 2024 18:17