dirljivi video

Bajke su stvarne! Britney Spears dopustila javnosti da zaviri u njeno vjenčanje iz snova

Na snimci se vide briljantni nakit kojeg je nosila, skice za vjenčanicu i odijelo, mala kočija isprepletene cvijećem kojom je stigla do svog budućeg supruga kao i njezine najodanije prijateljice koje su uveličale vjenčanje.

Britney Spears dozvolila je javnosti da zaviri u detalje njezine svadbene svečanosti sa Samom Asgharijem pa je na svom Instagram profilu objavila kratki video montiran od najintimnijih trenutaka s vjenčanja. Mnogima je najdojmljivija bila snimka male okrugle kočije isprepletena cvijećem koja neodoljivo podsjeća na onu iz bajke o Pepeljugi. A tako je nekako do danas izgledala i životna priča planetarno popularne pop zvijezde. Uglavnom je teško i puno radila za druge jer joj je otac Jamie Spears bio skrbnik u svim segmentima života, od onih intimnih do financijskih i tek kada se krajem prošle godine oslobodila njegovog nadzora, kao da je procvjetala.

image

Mladneka s Donatellom Versace, Paris Hilton, Madonnom, Selenom Gomez i Drew Barrymore

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Udala se za svog princa, na vjenčanju je okupila intimni broj prijatelja koji joj nisu okrenuli leđa u najtežim životnim trenucima kada se borila s depresijom i kada joj je karijera bila na nizbrdici. I svima njima javno se zahvalila na dolasku. Među ostalima bila je tu i Madonna s kojom je ponovila poljubac u usta kojeg su dvije glazbene dive razmijenila i na dodjeli MTV nagrada 2003.

Stigla je i Selena Gomez za koju je Britney napisala da je još slađa i draža uživo nego na TV-u, posebna zahvala išla je i Donatelli Versace koja joj je dizajnirala vjenčanu haljinu, a uz nju je bila i njezina dugogodišnja prijateljica Drew Barrymore, a na vjenčanje je stigla i Paris Hilton.

image

Madonna je Britney bila najveća podrška tijekom turbulntnih godina

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Sve zajedno na Madonninu inicijativu otpjevale su nekoliko stihova njezinog hita Vogue, a sve su one izrazile veselje što se Britney riješila obiteljskih okova, konačno našla svog princa i okrenula novu stranicu u životu. Madonna je uz čestitke svojoj kolegici i prijateljici također na Instagram stavila nekoliko fotografija među kojima je i ona s njihovim poljupcem.

Linker
18. travanj 2024 02:56