Nestvarno lijepo

Baš se potrudila: Pamela Ramljak ima najljepši Advent u svom domu

Kako li se samo pjevačica potrudila, na svaki je detalj mislila! Baš kao iz bajke ovih adventskih dana izgleda soba malenoga Antuna

S punim se pravom domaća pjevačica Pamela Ramljak pohvalila kako je uredila sobu svog sinčića Antuna u ovo adventsko vrijeme. Mališan će u siječnju napuniti godinu dana i zacijelo je već sasvim svjestan da se oko njega ovih dana događa nešto posebno i jako, jako zabavno!

'Advent u Antunovoj sobi', napisala je pokraj fotografije ponosna dekoraterka i još ponosnija mama Pamela. Na fotografiji se vide brojni detalji na koje je glazbenica mislila s ljubavlju uređujući najvažniju prostoriju u njihovom obiteljskom domu: tu je šator koji je sa svih strana opasan led lampicama, pahulje, sob Rudolf, dobra vila i ukratko: cijela je bajka stala u ovaj dječji kutak.

Omiljena 37-godišnja pjevačica ne krije koliko uživa u svom privatnom svijetu, a najljepši dar koji je dobila u životu upravo je njezin Antun. Dječak je okrunio njezin sretan brak sa suprugom Mladenom Salajsterom s kojim je u studenom proslavila četvrtu godišnjicu sreće.

Linker
09. travanj 2024 01:13