247PAPS.TV / Splash News
NOVA TURNEJA!

Beyonce i Jay- Z: Bili su na rubu rastave, a sada će zajedno posjetiti 36 gradova

Iako su tijekom 2017. preživljavali najtamnije razdoblje u braku, u 2018. ovaj par kreće zgrtati nove milijune, a fanovi jedva čekaju najavljene koncerte

Jay-Z je krajem prošle godine u opsežnom intervjuu za The New York Times priznao da je prevario svoju suprugu Beyonce. Dodao je da se nisu razveli samo zahvaljujući bračnim terapijama na koje su nakon prevare išli. Otvorio je dušu i rekao da je svoju suprugu odgurnuo od sebe zbog ožiljaka iz prošlosti, a to je na kraju dovelo do nevjere.

Ipak, svjetski najpoznatiji par Beyonce i Jay-Z vraćaju se nakon krize jači nego ikada. Beyonce i Jay-Z su službeno potvrdili da idu na zajedničku turneju, koju su nazvali On The Run 2 Tour. To će biti nastavak njihove prve zajedničke turneje na kojoj su bili 2014., On The Run Tour. Tada su Beyonce (36) i Jay-Z (48) na prodaji ulaznica zaradili preko oko 100.000 milijuna dolara čime su prestigli legendarni bend Rolling Stones. U sklopu nove turneje posjetit će 36 gradova: 15 u Europi i 21 u Sjedinjenim Američkim Državama.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Svoju europsku turneju započinju u Cardiffu u Walesu, 6. lipnja, a završavaju 17. srpnja u Nici u Francuskoj, a između toga posjetit će i ove gradove:

9 . lipnja — Glasgow, UK

13. lipnja — Manchester, UK

15. lipnja — London, UK

19. lipnja — Amsterdam, Nizozemska

23. lipnja — Kopenhagen, Danska

25. lipnja — Stockholm, Švedska

28. lipnja— Berlin, Njemačka

30. lipnja — Varšava, Poljska

3. srpnja — Köln, Njemačka

6. srpnja — Milano, Italija

8. srpnja — Rim, Italija

11. srpnja — Barcelona, Španjolska

14. srpnja — Pariz, Francuska

Beyonce i Jay-Z su u braku od 2008. i imaju kćer Blue Ivy (6) te osmomjesečne blizance Rumi i Sira.

NEW YORK, NY - JANUARY 28:  Recording artist Jay-Z, Blue Ivy Carter and Beyonce attend the 60th Annual GRAMMY Awards at Madison Square Garden on January 28, 2018 in New York City.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)
Getty Images for NARAS

Linker
24. travanj 2024 13:51