Glumica Tara Reid dolazi u restoran Catch u Los Angelesu
 Profimedia, AKM-GSI
LJEPOTICA IZ AMERIČKE PITE

Bivša tinejdžerska zvijezda obožavatelje zabrinula izgledom

Tara Reid oduvijek je plijenila pozornost javnosti, a osobito posljednjih godina kad su se mnogi zabrinuli njezinim pomalo neobičnim, a sasvim sigurno premršavim i iscrpljenim izgledom. I dok ona pokušava dokazati da je ‘sve u redu’, obožavatelji je se s nostalgijom sjećaju iz vremena ‘Američke pite’

Nekoć slatka i zgodna plavuša iz svima omiljene komedije ovih se dana pojavila u ultra kratkoj i pripijenoj rozoj haljinici, a povod njezina izlaska bila je večera s dečkom, biznismenom Tedom Dhanijem. Izlazeći iz sportskog automobila, u nespretnoj je pozi pokazala i više no što je namjeravala, a fotografije njezinih nogu i donjeg rublja koje proviruje u kratkom su roku obišle cijeli svijet.

West Hollywood, ca  - Tara Reid is spotted arriving at Catch restaurant for dinner with friends. She has a little wardrobe as she flashes her underwear to cameras. The actress sports a sexy look in all pink before heading in for dinner.

Pictured: Tara Reid



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 353467561, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Glumica Tara Reid dolazi u restoran Catch u Los Angelesu

No, više od toga, javnost je zabrinula njezina kilaža i općenito neobičan izgled. Nije tajna da se 41-godišnja glumica svojevremeno podvrgnula operaciji povećanja grudi, ali i liposukciji koja je pošla po krivu, a njezino se tijelo nakon toga navodno nikad nije u potpunosti oporavilo. Šuška se da spomenute operacije nisu jedine na koje se glumica odvažila, a i izgled njezina lica, smatraju mnogi, ne može biti samo rezultat prirodnih promjena koje se tijekom godina događaju.

West Hollywood, CA  - Tara Reid is spotted arriving at Catch restaurant for dinner with friends. The actress sports a sexy look in all pink before heading in for dinner.

Pictured: Tara Reid

BACKGRID USA 19 OCTOBER 2017, Image: 353467656, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Glumica Tara Reid dolazi u restoran Catch u Los Angelesu

No, nekadašnja ljepotica nije pretjerano zabrinuta za promjene koje joj se pripisuju. Štoviše, u raznim intervjuima u posljednje vrijeme naglasila je kako se osjeća bolje no ikad, a i prionula je snimanju filmova – ove godine snima ili priprema čak 9 novih ostvarenja.

Linker
19. travanj 2024 12:02